Au spart geamul și au pătruns în tonetă, intenționând să fure mai multe bunuri
Au spart geamul și au pătruns în tonetă, intenționând să fure mai multe bunuri
Au spart geamul și au pătruns în tonetă, intenționând să fure mai multe bunuri

O gheretă din centrul Capitalei a fost ținta unor hoți. Noaptea trecută, indivizii au spart geamul și au pătruns în tonetă, intenționând să fure țigări, alcool și alte bunuri. Planul acestora însă a fost zădărnicit chiar de administratorul care a venit să verifice dacă totul este în regulă. Oamenii legii investighează cazul.

Oaspeții nepoftiți au pătruns în gheretă, spărgându-i geamul. Odată intrați și convinși că nu-i vede nimeni, indivizii s-au apucat de treabă. Luau tot ce le cădea sub mână, de la alcool și țigări, până la apă. Norocul hoților s-a transformat însă în ghinion, în clipa când au fost descoperiți chiar de acela pe care-l jefuiau.

Când și-au dat seama că au fost observați în plină acțiune, hoții au aruncat tot ce aveau în mâini și au luat-o la fugă.

Proprietarul tonetei nu i-a lăsat pe indivizi să scape de pedeapsa legii și a anunțat imediat ofițerii de poliție despre cele întâmplate.

În urma apelului la serviciului specializat 902, un echipaj mobil de reacționare operativă s-a deplasat la ghereta jefuită, situată la intersecția străzilor Hașdeu și Academiei, în sectorul Centru al Capitalei.

În timp ce discutau cu administratorul, polițiștii au observat un tânăr a cărui semnalmente coincideau cu descrierea unuia dintre ce-i implicați în furt. Suspectul a fost reținut și luat l-a întrebări.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.