Cadavrul unui prunc, găsit într-un parc din sectorul Ciocana
Embed:
Cadavrul unui prunc, găsit într-un parc din sectorul Ciocana

Descoperire macabră în sectorul Râșcani al Capitalei. Corpul neînsuflețit al unui nou-născut a fost găsit aseară de un bărbat în parcul de pe strada Mihail Sadoveanu. Potrivit oamenilor legii, acesta era învelit într-un scutec și zăcea pe pământul înghețat.

Bărbatul care a descoperit bebelușul mort își plimba câinele prin parc.

"Descoperirea macabră a fost făcută aproape de intrarea în parc, de pe strada Mihail Sadoveanu. Corpul neînsuflețit al bebelusului zăcea aproximativ în acest loc. Aici stau aruncate o pereche de mănuși de unică folosința. Cel mai probabil ele au fost lasate de către oamenii legii care aseară au efectuat cercetări la fața locului."

Tatiana Buruian este vânzătoare la un butic din apropiere și spune că bărbatul care a găsit copilul i-a cerut telefonul pentru a suna la 112. După ce a alertat poliția, acesta i-a povestit cum a găsit copilul.

"Când s-a apropiat, când i-a luat ceea ce era înfășat el. El a gândit că e o păpușă. Și când a ridicat, el o zis că era un copil mort. Și a stat la drum, a oprit câteva echipaje de poliție, și a zis că nimeni nu s-au oprit. Și a venit încoace deja."

"Ajunși la fața locului, polițiștii, împreună cu medicul legist au găsit copilul, el era înfășat și cu părere de rău era fără suflare în acel moment. Copilul era jos pe pământ. Vizual, micuța nu avea semne de moarte violentă pe suprafața corpului. "

Oamenii care locuiesc în zonă sunt șocați de cele întâmplate.

"Nu pot să-mi imaginez cât e de strașnic. Asta nu se descrie în cuvinte. Nici un animal nu-și lasă puiul său, dar mai ales o mamă."

"E greu să spun ceva. Este îngrozitor, sunt șocat. "

"Eu am copil, pentru mine asta, sigur este șoc. Doamne ferește așa ceva. Eu nu știu cine trebuie să fii, ca să faci așa ceva."

Medicii legiști urmează să stabilească cauzele exacte care au dus la decesul pruncului. În acest caz a fost inițiat un proces penal și se fac investigații pentru identificarea mamei care și-a abandonat copilul.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.