Dezvăluiri despre crima de la Mănăstirea Saharna. Tânărul bănuit de omorul mamei l-ar fi bătut pe taximetrist
Embed:
Dezvăluiri despre crima de la Mănăstirea Saharna. Tânărul bănuit de omorul mamei l-ar fi bătut pe taximetrist

Noi detalii apar în cazul omorului de la Mănăstirea Saharna. Tânărul de 28 de ani, bănuit că și-ar fi strangulat mama în vârstă de 61 de ani, l-ar fi bătut pe taximetristul care l-a adus la slujbă. Șoferul de taxi a mărturisit că suspectul l-a rugat insistent, după ce ar fi săvârșit crima, să-l ducă înapoi la Chișinău și să conducă mașina cu viteză excesivă. Pentru că s-a împotrivit, conducătorul auto a fost atacat. În cele din urmă, șoferul a reușit să scape din mâinile agresorului și a anunțat poliția. Fiul femeii care a fost găsită moartă în Izvorul Tămăduirii se află acum la Spitalul de Psihiatrie din orașul Orhei, dar nu este cert că acesta suferă de tulburări mintale. El urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Echipa noastră de filmare a reușit să discute cu taximetristul, care l-ar fi transportat pe suspect după ce ultimul și-ar fi ucis mama. Bărbatul a refuzat însă să facă declarații, dar în spatele camerei a povestit cum s-a întâmplat totul.

Tânărul de 28 de ani a comandat vineri un taxi și i-ar fi spus șoferului că merge la mănăstire ca să-și trateze mama bolnavă. El l-a rugat pe taximetrist să conducă prudent, întrucât femeia ar putea să-l atace. Când au ajuns la destinație, suspectul i-ar fi spus taximetristului să-l aștepte, iar peste o oră presupusul ucigaș s-a întors fără mama sa și doar în lenjerie intimă. I-a cerut șoferului să-l aducă la Chișinău, iar în timpul călătoriei îl ruga să conducă mai repede.

Taximetristul s-a împotrivit și a fost bătut. În cele din urmă, a reușit să fugă și a anunțat poliția, iar bănuitul a fost reținut și transportat la Spitalul de Psihiatrie din Orhei. Suspectul locuia împreună cu mama sa într-un apartament cu două camere din sectorul Botanica al Capitalei. Vecinii spun că femeia care a murit se afla de mai mulți ani la evidența psihiatrului și avea o relație bună cu fiul său pe nume Vasile.

Tânărul bănuit de omor a muncit în calitate de șofer de curse lungi. Vecinii spun că nu a dat dovadă de comportament agresiv până anul trecut, când a suferit o criză și ar fi bătut crunt o femeie ce locuia alături.

"El m-a bătut foarte tare cu picioarele. Mă lovea peste mâini, vertebre și peste fiecare părticică a corpului. La un moment dat, m-a lovit de mai multe ori cu capul de beton. Mă agresa cu atâta forța că eram la un pas de moarte. M-a atacat fără niciun motiv și fără nicio explicație", a spus vecina suspectului Tatiana Borș.

Femeia a ajuns la spital cu piciorul rupt și mai multe coaste fracturate.

"Apoi a venit la mine și mi-a spus că nu-și amintește nimic", a zis vecina suspectului Tatiana Borș.

Corpul neînsuflețit al femeii care a fost găsită moartă în Izvorul Tămăduirii de la Mănăstirea Saharna se află acum la morga din orașul Orhei. Forțele de ordine așteaptă rezultatele expertizei medico-legale.

Potrivit informațiilor preliminare, victima a fost ucisă prin sugrumare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.