Două surori din Durlești și-au găsit mama fără suflare
Două surori din Durlești și-au găsit mama fără suflare
Două surori din Durlești și-au găsit mama fără suflare

Orașul Durlești a devenit scena unei noi crime șocante care a îngrozit întreaga localitate. Două surori s-au întors acasă de la muncă, iar când au pășit pragul casei și-au găsit mama ucisă. Victima, o bătrână de 71 de ani, zăcea în camera de baie cu urme suspecte în regiunea capului. Potrivit oamenilor legii, a fost comis un omor.

Totul s-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 20:30 de minute. Cadavrul pensionarei a fost depistat de cele două fiici ale sale, venite acasă după o zi de muncă. Deși au refuzat să vorbească în fața camerei de filmat, femeile le-au povestit oamenilor legii că și-au găsit mama în baie, fără suflare.

Au încercat s-o readucă la viață, însă fără succes. Cuprinse de disperare, au sunat la serviciul de Ambulanță. Odată ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bătrânei.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, în urma apelului la serviciului specializat 902, la fața locului au fost îndreptați reprezentanții organelor competente.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.