Drapel uriaș. Tinerii democrați au construit un tricolor gigant din puzzle
Embed:
Drapel uriaș. Tinerii democrați au construit un tricolor gigant din puzzle

Ziua Drapelului a fost marcată, astăzi, și în orașul Orhei, unde aproape o sută de tineri democrați au construit un tricolor uriaș din puzzle. Ei spun că se mândresc cu simbolurile naționale ale țării noastre, pe care vor să le promoveze. Prin gestul lor, tinerii au creat o adevărată sărbătoare la Orhei.

"Fiecare cetățean e o parte componentă a statului și datoriile noastre nu sunt așa de multe, decât doar să ținem la patria noastră, la Republica Moldova", a spus secretarul OT PDM Orhei, Marin Mihailov.

Drapelul realizat de tineri a fost întins pe 60 de metri pătrați, chiar în centrul orașului Orhei. Tricolorul gigant a surprins localnicii.

"Fiecare cetățean e o parte componentă a statului și datoriile noastre nu sunt așa de multe, decât doar să ținem la patria noastră, la Republica Moldova", a menționat președintele raionului Orhei, Tudor Golub.

Tinerii democrați au făcut ca sărbătoarea să fie simțită și în Capitală, unde au împărțit peste o mie de stegulețe oamenilor care s-au plimbat în parcul central.

"Mesajul e că trebuie să fim mândri de țara noastră și doar cot la cot, făcând abstracție de culorile politice vom putea să construim o societate mai bună, mai tolerantă și mai prosperă", a afirmat președintele Organizației de Tineret a Partidului Democrat, Alexandru Cauia.

Locuitorii Capitalei au apreciat gestul tinerilor.

Astfel de acțiuni au fost desfășurate și în alte localități din țară.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.