"Emoții" în culori tari la Casa Guvernului
Embed:
"Emoții" în culori tari la Casa Guvernului

Emoții și culoare la Guvern. Pentru prima dată, pe holul unde mișună miniștri și funcționari, a fost organizată o expoziție de pictură, semnată de tânăra artistă Nicoleta Vacaru. Evenimentul a adunat zeci de vizitatori. Iar printre ei s-a numărat premierul Pavel Filip, ministrul Culturii, Monica Babuc, prieteni și admiratori ai pictoriței.

În cadrul expoziției, intitulată "Emoții", au fost expuse 20 de picturi ale artistei Nicoleta Vacaru care reușește să așterne pe hârtie sentimente și stări.

"Eu mă strădui mereu să pictez cu emoții și să pictez emoții. Eroii deobicei sunt persoane, posibil să fie necunoscute, dar care mie îmi plac ca poziție ca umbre și ca lumină", a spus pictorița Nicoleta Vacaru.

Și consătenii Nicoletei au venit să-i admire picturile

Tablourile artistei, pline de sentimente, au atras chiar și privirile angajaților de rând ai Guvernului.

Expoziția a fost vizitată și de premierul Pavel Filip, care a fost însoțit de ministrul Culturiii, Monica Babuc.

"Sunt emoții pozitive apropo, luând în considerație ziua de ieri, au fost alte emoții, astăzi trăiesc alte emoții și vreau să mulțumesc foarte mult Nicoletei pentru că mi-a oferit această ocazie", a afirmat prim-ministrul Pavel Filip.

Tânăra pictoriță susține că se simte onorată după ce a a fost invitată să-și expună creațiile chiar în holul Guvernului.

"Eu sunt onorată să fiu prezentă aici, alături de voi. Să fiu prezentă aici într-o clădire atât de oficială în care am adus o rază de soare", a zis Nicoleta Vacaru.

"Fără emoții nu poți exista și nu vrem ca nici activitatea colegilor noștri din acest edificiu și nici a noastră, a tuturor, să se transforme într-o mașinărie englezească", a menționat ministrul Culturii, Monica Babuc.

Autoritățile își propun să organizeze mai des astfel de evenimente.

Sursa Foto: publika.md

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.