Locuitorii din Bălți se plâng că se repară doar curțile consilierilor municipali, pe când în restul orașului este haos
Embed:
Locuitorii din Bălți se plâng că se repară doar curțile consilierilor municipali, pe când în restul orașului este haos

Mai mulți locuitori din Bălți se plâng că lucrările de reparație a drumurilor și curților din oraș au loc selectiv. Oamenii susțin că lucrările se efectuează doar în preajma locuințelor aleșilor municipali, care sunt membri ai formațiunii Partidul Nostru, condus de primarul fugar Renato Usatîi.

Acești consilieri se bucură de curți amenajate cu parcări, terenuri de joacă moderne, drumuri și trotuare reparate capital, în timp ce în restul orașului e haos.

Acest drum care duce spre mai multe blocuri de pe strada Suceava din Bălți a fost reparat, anul trecut. Locuitorii din zonă au acum trotuare, o parcare și un teren de joacă modern.

Întâmplător sau nu, aici locuiesc și consilierii municipali Igor Basistîi, Eugenia Badiuc și Nicolai Grigorișin, care este și cumetrul primarului fugar, Renato Usatîi. După casele lor, drumul renovat se termină și încep gropile.

Mai mult, în curțile în care locuiesc aleșii municipali gunoiul se evacuează în primul rând.

Consilierul Nicolai Grigorișin neagă, însă, faptul că lucrările de reparație s-au făcut în funcție de locul de trai al unor aleși municipali.

Lucrările de reparații curente sau capitale au decurs așa cum au planificat autoritațile. Nu s-a ținut cont de faptul că acolo locuiesc sau nu consilieri municipali. Planificarea s-a făcut în 2014. În privința gunoiului, acesta s-a evacuat peste tot la fel, a spus consilierul municipal din Bălți, Nicolai Grigorișin.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.