Loteria Națională a Moldovei a oferit cecuri de mii de lei pentru mai mulți sportivi moldoveni
Embed:
Loteria Națională a Moldovei a oferit cecuri de mii de lei pentru mai mulți sportivi moldoveni

Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive continuă să premieze performanțele sportivilor moldoveni. Luptătorii, care la ultimele două campionate internaționale au câștigat medalii de aur, argint și bronz, precum și antrenorii lor, au primit cecuri de 5.000, 7.000 și 10.000 de lei.

"Aceste premii sunt pentru sportivii care au urcat pe podium la campionatele internaționale și, în acest mod, vrem să vă spunem mulțumesc pentru ceea ce faceți și să vă dorim cât mai multe câștiguri. - Mulțumesc frumos. - Mai avem încă. Pentru medalia de aur premiul este de 10 mii de lei, pentru medalia de argint – 7 mii, tot pentru dvs."

Au fost premiați luptătorii Maxim Salcuțan, Irina Rîngaci, Anastasia Nichita și Iulia Leorda.

"Succese, victorii noi, cât mai multe și data viitoare foarte mult sper să fie aur. "

Și antrenorii au beneficiat de suportul financiar al partenerului privat al Loteriei Naționale a Moldovei.

" Alături de fiecare sportiv de performanță sunt antrenorii, oamenii care i-au descoperit, care îi pregătesc și îi ajută să facă față stresului, efortului incredibil la competiții. Compania noastră oferă premii și pentru fiecare antrenor al sportivilor medaliați."

Sportivii spun că suportul financiar reprezintă o investiție în pregătirea mai bună pentru următoarele competiții.

" Noi toți știm care este problema numărul 1 pentru sportivii din Republica Moldova și eu cred că orice ajutor este binevenit pentru sportiv, pentru alimentație, pentru vitaminizare ca pe viitor să ocupăm noi trepte "

"Desigur că eu pretind la aur, ca și fiecare sportiv. Cred că prin pregătire și antrenamente voi reuși "

"Noi ne bucurăm și ne mândrim pentru fiecare ajutor acordat. Este foarte benefic și ne ajută foarte mult în viața de zi cu zi. Banii aceștia o să-mi prindă bine pentru pregătire pentru următoarele turnee."

Primele oferite de partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei mai au și un factor de motivare a sportivilor.

"Este un aport foarte binevenit, financiar să-i susțineți pentru băieți este o motivare să obțină un rezultat "

"Mulțumim Loteriei Naționale pentru ajutorul acordat, pentru susținerea antrenorilor, sportivilor. Aceasta le va permite să ocupe locuri de frunte, în viitorul apropiat. Loteria Națională este prima companie care a răspuns apelului de ajutor și ne ajută, și sperăm la o colaborare bună pe viitor."

La Campionatul european de seniori, desfășurat la Varșovia, în perioada 19-25 aprilie, Irina Rîngaci a cucerIt medalia de aur, iar Iulia Leorda, Anastasia Nichita și Maxim Saculțan au obținut medalii de bronz. La cealaltă competiție, Turneul internațional UWW de la Kiev, Anastasia Nichita a luat aurul, iar Irina Rîngaci – argintul.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.