Motociclistul care a agresat verbal și fizic câțiva polițiști de patrulare, arestat pentru 30 de zile
Embed:
Motociclistul care a agresat verbal și fizic câțiva polițiști de patrulare, arestat pentru 30 de zile

Maxim Nicula, motociclistul care a agresat verbal și fizic în primăvara acestui an câțiva polițiști de patrulare, s-a ales cu un mandat de arestare pentru 30 de zile. Decizia a fost luată în lipsa acestuia. Potrivit ofițerului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, învinuitul a fost anunțat în căutare.

Procurorii au solicitat măsura preventivă după ce l-au învinuit pe tânăr de trei infracțiuni. Este vorba de huliganism, conducerea mijlocului de transport sub influența substanțelor narcotice. Dar și amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere. În luna mai, individul de 32 de ani era la ghidonul motocicletei sale pe o stradă din centrul Capitalei, când a fost somat de polițiști să tragă pe dreapta, pentru că a încălcat regulile de circulație rutieră. Tânărul, însă a refuzat să prezinte actele și chiar a opus rezistență și a ultragiat unul dintre polițiști.

"- Iată de la "musari" la "musari", mergem.
- Dați-vă seama la vorbe, domnule șofer!
- Ți-ai închis "botul", ce ai să îmi faci?
- Închide-ți tu "botul", ofițer de patrulare Storceac, prezentați-vă rog permisul.
- Nu am permisul cu mine, du-te în".

La scurt timp, a venit și amicul acestuia. În timpul reținerii celor doi, un om al legii a fost rănit, iar altuia i-a fost deteriorată uniforma. Ulterior, cei doi au fost transportați la Dispensarul Republican de Narcologie, iar testele au arătat că bărbații erau drogați. Poliția a descoperit că motociclist a comis o altă încălcare în trafic cu o zi mai devreme. Mai mult, în timp ce polițiștii întocmeau procesul-verbal, el a plecat de la fața locului și a lăsat actele inspectorilor, iar motocicleta în stradă.


 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.