Operațiune specială în Capitală! Doi militari reținuți în flagrant în timp ce cumpărau droguri în valoare de jumătate de milion de lei
Embed:
Operațiune specială în Capitală! Doi militari reținuți în flagrant în timp ce cumpărau droguri în valoare de jumătate de milion de lei

Doi militari ai Armatei Naționale au fost reținuți de poliție în flagrant delict în timp ce cumpărau droguri. Vânzătorii s-au dovedit a fi doi bărbați cu vârsta de 32 și respectiv 41 de ani, originari din raionul Cahul. Suspecții au fost filați două luni. Aceștia  urmau să obțină venituri de aproximativ 400 de mii de lei.


Potrivit oamenilor legii, suspecții vindeau muguri de canabis și marijuana. În urma perchezițiilor la domiciliile acestora polițiștii au depistat peste două kilograme de marijuana, cântare, dispozitive destinate consumului de droguri, dar și bani proveniți din realizarea drogurilor.


Bărbații suspectați de comercializarea drogurilor riscă până la 15 ani de închisoare. Și cei doi militari sunt cercetați penal pentru păstrare de droguri. În timpul reținerii, polițiștii au găsit la ei zeci de grame de stupefiante. Ofițerul de presă al Ministerului Apărării ne-a spus că cei doi militari activau în bază de contract într-o unitate a Armatei Naționale. Cu două zile înainte de reținere, ei au scris cerere de demisie din proprie dorință.


”La momentul reținerii, cele două persoane erau în proces de eliberare din serviciul militar pe contract. Ministerul Apărării condamnă orice activități ilegale în cadrul instituției și ia măsuri față de orice abatere comisă de militari în conformitate cu legislația în vigoare.”


Cei doi militari sunt cercetați în liberate și riscă amendă de până la 20 de mii de lei și până la 100 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.