(P) ROMPETROL MOLDOVA: Stația de carburanți de pe strada Ginta Latină din Capitală, modernizată
Embed:
(P) ROMPETROL MOLDOVA: Stația de carburanți de pe strada Ginta Latină din Capitală, modernizată
Rompetrol Moldova, companie membră a Grupului KMG International, a finalizat recent modernizarea stației de carburanți Rompetrol din Chișinău, strada Ginta Latină - o zonă importantă a Capitalei. 
 
Noul complex se întinde pe o suprafață de 3 500 de metri pătrați, iar clienții Rompetrol au posibilitatea să-și alimenteze automobilele folosind cele 4 pompe, să beneficieze de serviciile unei spălătorii auto moderne, dar să se și recreeze în zona bistro a stației. Stația este complet integrată în conceptul Rompetrol, cu facilități și servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obținuți la rafinăria Petromidia Năvodari.
 
Petromidia este cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai importante din zona Mării Negre. 
 
Principalul activ al KMG International în regiune asigură rețelelor de distribuția din România, Republica Moldova, Georgia și Bulgaria carburanți de cea mai bună calitate, obținuți după rețete adaptate nevoilor pieței de consum.
 
„Aici, în sectorul Ciocana, stația a fost inaugurată după o reconstrucție totală. Este una dintre cele mai mari stații din toată rețeaua noastră unde, în afară de procurarea combustibilului clienții companiei pot vizita magazinul și cafeneaua Rompetrol sau să beneficieze de serviciile spălătoriei auto. Totodată, în cadrul complexului pentru comoditatea clienților a fost inaugurat și un centru operațional unde fiecare doritor poate încheia un contract de procurare a combustibilului și a altor servicii”, a spus Ascar Japarov, Directorul General Rompetrol Moldova.
 
Rompetrol Moldova este unul din cei mai mari importatori de combustibil din Moldova. Compania face parte  din Grupul KMG International, deținut de compania națională de petrol și gaze din Kazahstan, KazMunayGas. 
 
Rompetrol Moldova a creat peste 1.000 de locuri de muncă în cei 17 ani de existență pe piața locală. La ora actuală, compania operează o rețea alcătuită din 87 de stații de carburanți, răspândite în toată țara.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.