Premii de valoare oferite de Loteria Națională pentru sportivii moldoveni, învingători în competițiile internaționale
Embed:
Premii de valoare oferite de Loteria Națională pentru sportivii moldoveni, învingători în competițiile internaționale

Premii de valoare pentru sportivii moldoveni învingători ai competițiilor internaționale! Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei își ia în serios misiunea de a contribui la dezvoltarea sportului și întinde o mână de ajutor Federației de Lupte din Moldova.


"Avem înțelegere de a colabora și cu Federația de Lupte din Republica Moldova, una dintre cele mai titrate, iar sportivii care reprezintă această federație constant promovează imaginea țării noastre pe arena internațională și obțin medalii de aur, argint și bronz. În cadrul acestui parteneriat ne propunem să susținem organizarea competițiilor naționale și premierea sportivilor care vor ocupa locurile I, II și III la competițiile internaționale de valoare."

Secretarul general al Federației de Lupte susține că, datorită ajutorului oferit de companie vor putea fi mai ușor păstrați tinerii cu potențial de campioni.


"Până acum nu am avut așa parteneri. Acest lucru îi va motiva puternic pe sportivii noștri, federația noastră, ca să arătăm rezultate mai bune pe arena internațională. Va avea de câștigat și sportul din Republica Moldova, mai ales că federația noastră este una dintre cele mai bune. Mulți sportivi pleacă peste hotare, susținere materială practic nu avem, iar acest lucru va fi benefic și pentru sportivi, și pentru federație, și pentru sport și pentru Republica Moldova".


Suportul partenerului privat al Loteriei Naționale al Moldovei este salutat și de către reprezentanții Guvernului."Investițiile în performanțele sportivilor sunt foarte importante, deoarece anume premiile pentru competițiile internaționale, pentru performanțele internaționale, care sunt oferite din partea statului poate nu sunt atât de mari. Acest aport, acest ajutor pe care o să-l acordați dvs. va fi un factor motivațional ca sportivii noștri să arate rezultate bune pe plan internațional și să reprezinte țara la cel mai înalt nivel."


În perioada 11-14 martie, în Chișinău s-a desfășurat campionatul național de lupte libere, rezervat sportivilor în vârstă de până la 23 de ani. Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a oferit la acest campionat 5 premii speciale pentru cea mai bună tehnică de luptă și spirit de luptă. Anterior, compania a încheiat un acord de parteneriat cu Comitetul Național Olimpic din Moldova pentru a contribui la pregătirea sportivilor moldoveni pentru olimpiada de la Tokyo. De asemenea, compania a anunțat că va oferi premii speciale în mărime de 1 milion de lei pentru fiecare medalie de aur olimpică, 500 de mii de lei pentru medalii de argint și 250 de mii de lei pentru cele de bronz.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.