Primele Știri - 14 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 14 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. În timp ce majoritatea moldovenilor se plâng de salarii și pensii la limita supraviețuirii, anul trecut în țara noastră s-a oferit mită de peste jumătate de miliard de lei. Iar aceasta este doar o cifră estimativă, rezultată dintr-un sondaj de opinie.

2. Hoția virtuală este un pericol cât se poate de real! Doi bărbați din Capitală sunt cercetați penal după ce ar fi obținut venituri ilegale de milioane de lei din spargerea mai multor emailuri și conturi de pe rețele de socializare.

3. Criză de idei la președinție. Șeful statului, Igor Dodon a preluat o altă idee a democraților, de această dată de a reduce numărul deputaților din Parlament.

4. După ce au resimțit din plin ororile războiului, sute de mii de refugiați din taberele din nord-vestul Siriei au fost loviți de o altă nenorocire - ninsori și temperaturi extrem de scăzute. Oamenii cer disperați haine groase și lemne pentru foc.

5. Din luna martie, deputații vor avea "jucării" noi! Vorbim despre 110 tablete, care valorează în jur de o mie de euro bucata. Aflați în ediție cum se împart părerile deputaților despre investiția de peste 2 milioane de lei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.