(P) Regizorul Roman Burlaca lansează primul hub media, full service din Republica Moldova - BR Media Group
(P) Regizorul Roman Burlaca lansează primul hub media, full service din Republica Moldova - BR Media Group
(P) Regizorul Roman Burlaca lansează primul hub media, full service din Republica Moldova - BR Media Group

Hubul vine ca o soluție pentru domeniul creativ, lansat în parteneriat cu Moldova-Film, cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Ideea platformei s-a născut din necesitatea producătorilor și artiștilor locali de conținut creativ, de a dispune de o infrastructură bine definită si platforma de dezvoltare.

Prin intermediul hubului ne propunem să oferim acces companiilor și start-upurilor din industria creativă tot sprijinul necesar sub forma de instruire și mentorat, informații, know-how, acces la utilaj și tehnologii moderne, care va avea rolul de a spori considerabil șansele lor de creare și dezvoltare a industriei creative în ansamblu. Ne propunem crearea unei Academii, care prin infrastructură și experiență acumulata să vină ca o soluție de facilitare a evoluției sectorului. Prin eforturile comune ale tuturor părților, vom crea acces la ultimele tehnologii și practici.

Din cadrul grupului fac parte: BR Films, Embargo Communication, Versus Artists, BR Rental, și Event Studio Production.

În contextul creării grupului, BR Films își extinde activitatea și tipurile de producție (TV/Movies, Livestream și Podcasturi).  În prezent, producțiile BR Films se bucură cu peste un miliard de vizualizări pe platformele online, colaborări cu artiști internaționali și o activitate de 7 ani în industria românească, având un premiu și 3 nominalizări consecutive pentru Best Music Video în România.

 

 

Versus Artists este primul full service music label din Moldova care, în premieră, va oferi servicii de artist management, publishing, booking, music production, PR și Social Media, cu soluții de entertainment pentru artiștii deja existenți, cât și new-entry.

 

 

BR Equipment Rental oferă servicii de închiriere, având cea mai mare dotare de light și grip din țară, cu utilaje conform ultimelor tendițe. Compania dispune de un atelier de scenografie și un studiou cu o dimensiune de circa 420m2, și care poate fi închiriat pentru filmări, prezentări, master classuri și alte tipuri de evenimente, fiind o fuziune cu Event Studio Production.

 

 

Agenția de digital marketing, Embargo Communication, oferă servicii de category research, branding, digital strategy și creative optimizate individual pentru fiecare client. Totodată, Embargo Communication oferă suport pentru promovarea în online pentru întreg grupul.

 

 

 

 

 

Sloganul grupului descrie perfect misiunea fiecărei agenții din cadrul BR Media Group. Driven by results, inspired by trends.

 

https://www.brmg.md

 

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.