Respect Moldova - 26 Ianuarie 2020
Embed:
Respect Moldova - 26 Ianuarie 2020

"Respect Moldova"este o producție marca "Primele Știri", în care abordăm poveștile unor oameni care merită respect, dar și cele mai imporante evenimente care au marcat săptămâna și au lăsat amprenta în viața fiecăruia dintre noi.

1. Un studiou din Moldova a turnat un film de animație care ne duce într-o realitate virtuală cât se poate de reală. Vorbim despre o producție fără de precedent pentru spațiul nostru, un scurt metraj care prezintă povestea unui moldovean care și-a văzut visul vieții îndeplinit - a devenit astronaut. 

2. Apoi, vom aborda un subiect pe cât de periculos, pe atât de actual în zilele noastre. Capcana jocurilor video, de la dependență și închipuirea unei lumi paralele, care a înghițit-o pe ce-a reală, și până la tragediile comise din cauza subconștientului contaminat de aceste jocuri.

3. Apoi ne vom concentra pe săptămâna de prevenire a cancerului de col uterin, inamicul numărul 1 care atentează la viața a sute de femei din țara noastră. Vom repeta a mia oară că este mult mai indicat să mergi la medic pentru un control de rutină, decât să-i deschizi ușa pentru a primi diagnosticul cumplit.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.