10 produse revoluționare NYX, minunate pentru crearea unor machiaje strălucitoare
10 produse revoluționare NYX, minunate pentru crearea unor machiaje strălucitoare
10 produse revoluționare NYX, minunate pentru crearea unor machiaje strălucitoare

Popularul brand NYX, fondat în 1999, este unul dintre cele mai apreciate și cumpărate din întreaga lume. Varietatea remediilor de frumusețe include peste 2500 de cosmetice versatile, perfecte pentru crearea unui look deosebit. 

NYX asigură produse cosmetice de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile. Industria frumuseții era familiară pentru Tony Ko, fondatoarea brandului. Încă de la o vârstă fragedă, tânăra a început să lucreze într-un magazin de cosmetice, deschis de către mama ei. Tony a urmărit și a câștigat experiență și curaj pentru a-și începe propria afacere.

Marca a fost numită la fel ca zeița greacă a nopții, Nyx. Iată cum se explică faptul că NYX Professional prezintă cosmetice strălucitoare, pentru machiaje fabuloase. Astăzi, marca este disponibilă în 10.000 de magazine din 70 de țări.

Iată câteva produse revoluționare, minunate pentru crearea unor machiaje strălucitoare:

  1. Baza de machiaj este concepută pentru a netezi pielea feței. De regulă, compozițiile includ siliconi, pigmenți, creme hidratante și ingrediente nutritive. Un plus este filtrul SPF, care protejează de razele UV. Produsul matifiază pielea, oferind un aspect proaspăt întreaga zi. 
  2. Fondul de ten este indispensabil pentru crearea aspectului ideal al tenului. Optează pentru texturi fine, potrivite tipului de piele. Aplică o cantitate mică, excesul de produs va arăta inestetic. NYX propune texturi sub formă de stick, cremă, pudră sau cushion.
  3. Concealer-ul maschează perfect imperfecțiunile și îngrijește delicat pielea subțire din zona de sub ochi. Produsul este persistent și dens, pentru a oferi acoperire optimă. 
  4. Paleta pentru contouring este unul dintre cel mai popular produs, perfect pentru evidențierea pomeților și umbrirea frunții și bărbiei. 
  5. Fardurile pentru pleoape oferă un aspect impecabil oricărui look. Colecția NYX Professional Makeup prezintă farduri de orice nuanțe și texturi, intens pigmentate, sidefate, mate sau metalice. Tinturile pentru pleoape pot fi combinate conform propriei imaginației. Fardurile sunt potrivite pentru diverse tehnici de aplicare: uscate pentru o culoare uniformă și deschisă sau umedă pentru o acoperire mai densă și intensă. Se potrivesc perfect pentru orice tip de piele și sunt ușor de retușat.
  6. Creionul pentru sprâncene este indispensabil pentru crearea și accentuarea unei forme deosebite, oferind un aspect des firelor. 
  7. Compania NYX oferă eyelinere de orice tip: lichide, cremă sau gel. Acest cosmetic oferă aspect expresiv și pătrunzător privirii.
  8. Pudra translucidă oferă finisaj de lungă durată machiajului. Pulberea este măcinată foarte fin și este imperceptibilă. Asigură aspect neted epidermei și este potrivită pentru ten mixt și gras. 
  9. Fardul de obraz oferă aspect proaspăt și vitalitate machiajului. Există texturi cremoase, pudrate, uscate sau sub formă de stick. Toate sunt comode și eficiente în aplicare. 
  10. Rujul de buze este nelipsit din orice trusă cosmetică. Buzele trebuie hidratate intens, mai ales în perioada rece a anului. Alege texturi cremoase și moi, iar pentru un efect mai rebel, optează pentru luciuri mate în culori aprinse.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.