A doua zi de "Summer Fest", cu muzică bună, mâncare delicioasă și multă distracție
Embed:
A doua zi de "Summer Fest", cu muzică bună, mâncare delicioasă și multă distracție

Muzică bună, mâncare delicioasă și mută distracție au fost și în a doua zi a festivalului "Summer Fest".
Mii de oameni s-au adunat la Grădina Botanică din Capitală, pentru a se delecta la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestei veri. Primul artist care a ieșit pe scenă a fost cântărețul rus Habib, care a fost îndemnat la bis de către publicul meloman.

Spectatorii spun că au așteptat cu nerăbdare festivalul "Summer Fest", pentru ei - cea mai frumoasă activitate la sfârșit de vară.

"E plăcut. Ultimele zile de vară le petrecem la maximum. Cu cine ați venit la concert? Cu familia, cu soțul, cu copii. Sperăm să reușim până seara să vedem concertul. Copilului nostru îi place foarte mult Habib cu “Iagada Malinka” și așteptăm."


"Am fost și ieri. Este foarte bine. Ne-a plăcut enorm. E superb. Azi îl așteptăm pe Monatik."

"Foarte bine organizat. Și e super. Îl așteptăm pe Monatik și Filatov și Karas. Pentru ei ați venit? Da. Numai pentru ei."

"În general, e tare fain. Pentru un sfârșit de vară e ok. Cu cine ați venit să petreceți ultimele zile de vară? Cu prietenii. Cu toți cei mai apropiați."

Organizatorii spun că în a doua zi a festivalului au așteptat până la zece mii de oameni.


"Oamenii sunt încântați. Mulți ne-au spus că au avut impresia că au fost la un festival din străinătate, și nu în Moldova. Aceasta poate doar să nu ne bucure. Festivalul progresează de la un an la altul. Pentru mulți care știu deja despre "Summer Fest" nici nu contează ce artiști vor evolua. Ei oricum vin la festival."

Cântărețul rus ZVONKII a fost plăcut surprins de publicul din Moldova.


"A fost superb. Oamenii au cântat, cunosc versurile. Tot publicul a cântat. A fost minunat. Dacă ne veți mai invita, vom reveni cu mare plăcere."

Cu un repertoriu de zece piese, trupa DOREDOS a făcut un show de excepție la Summer Fest.

"Eu știam că după pandemie lumea va fi dornică de concerte, de artiști. Și acest festival este mega-grandios. Mulțumim organizatorilor că au putut organiza această sărbătoare pentru toată lumea. Noi ne-am încărcat cu energie pozitivă."

Pe scena festivalului "Summer Fest" au evoluat în total 20 de interpreți, din România, Rusia și Ucraina, printre care au fost Carla`s Dreams, Jony, Monatik, Elman, Smiley și mulți alții.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.