Accident nocturn în Capitală. Un șofer de TIR a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gospodăria unei familii
Embed:
Accident nocturn în Capitală. Un șofer de TIR a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gospodăria unei familii

Un șofer în vârstă de 39 de ani a intrat noaptea trecută cu TIR-ul într-o gospodărie de pe șoseaua Hîncești din Capitală. Impactul a fost atât de puternic, încât a fost avariat gardul, un perete al casei, dar și doi piloni de electricitate. Preliminar, polițiștii au stabilit că vehiculul ar fi avut mai multe defecțiuni tehnice.   Victime nu au fost înregistrate.


Proprietara casei afirmă că șoferul ar fi parcat camionul în apropiere de gospodărie, iar la un moment dat, vehiculul a început să se deplaseze în direcția casei sale.

”- Dacă m-am speriat, ce vor veni să mă lecuiască? Hai duceți-vă unde aveți voi. Noi ne-am înțeles. Hai.
- Dar șoferul era beat?
- Nu era. Venea din rută. Cum era beat? A pus mașina acolo. Se odihnea să intre la spălătorie.
- Și mașina singură s-a pornit?
- Da.
- Dumneavoastră erați în casă?
- Da.
- Și nu a pățit nimeni nimic?
- Nu.”

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, camionul a deteriorat un perete al casei și a lovit un copac și doi piloni de electricitate. La locul accidentului a venit o echipă de salvatori care a tăiat copacul și a scos camionul din curte. Astăzi, muncitorii de la furnizorul de energie electrică au intervenit pentru a demonta pilonii grav avariați.

”- Ce faceți acum?
- Îl schimbăm.
- Ce schimbați?
- Pilonul.
- Doar unul sau mai mulți?
- Amândoi.”

Pagubele înregistrate vor fi achitate de șoferul care a produs accidentul. Deocamdată nu se știe dacă acesta a urcat băut la volan. El a refuzat testarea la fața locului și a fost condus la dispensar pentru a-i fi prelevate probe din sânge. Rezultatele vor fi gata în termen de până la 15 zile.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.