Adolescent ucis. Un tânăr de 17 ani, bătut și strangulat pentru furt
Embed:
Adolescent ucis. Un tânăr de 17 ani, bătut și strangulat pentru furt

Un tânăr de 16 ani din satul Marienfeld, raionul Cimișlia, a fost omorât și îngropat într-o pădure din apropierea localității, de către trei consăteni. Băiatul ar fi fost ucis după ce a furat un calculator. Doi dintre suspecți, care și-au recunoscut vina, au fost reținuți, iar altul este dat în căutare, după ce a fugit peste hotare. Astăzi, poliția a făcut o reconstituire a crimei.

Victima era dintr-o familie săracă și locuia doar cu tatăl care are dizabilități locomotorii. Potrivit suspecților, băiatul ar fi furat un calculator și i-ar fi spus proprietarului că l-a ascuns în pădurea de lângă sat. Astfel agresorii au mers cu adolescentul pentru a recupera calculatorul și, pentru că nu l-au găsit, consătenii l-au bătut, l-au strangulat și l-au îngropat în pădure. Crima a fost comisă acum o lună. Rudele băiatului au anunțat poliția că acesta a dispărut. 

"Am depistat doi cetățeni, care se presupune că au comis, am discutat cu ei după metodele de discuție, ei au recunoscut. Principalul suspect a părăsit țara. Acum petrecem măsuri pentru a-l găsi. Ceilalți doi suspecți sunt reținuți.Bănuiții riscă pedeapsă de 25 de ani de închisoare", a afirmat șeful IP Cimișlia, Dam Pârlici.

Potrivit polițiștilor, victima are antecedente penale. El a mai fost acuzat de furt și era la evidența psihiatrului.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei suspecți riscă până la 25 de ani de închisoare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.