Adrenalină la cote maxime și câștiguri valoroase la Loteria Națională. Premii de aproape 2 milioane de lei, oferite câștigătorilor
Embed:
Adrenalină la cote maxime și câștiguri valoroase la Loteria Națională. Premii de aproape 2 milioane de lei, oferite câștigătorilor

Adrenalină la cote maxime și câștiguri valoroase.
De asta au avut parte jucătorii ultimei ediții din acest sezon al show-ului TV ”Loteria Națională”.
Mircea Marco și Felicia Sîrbu au oferit, în mai puțin de o oră, premii în sumă de peste 1 milion 700 de mii de lei, în cadrul ediției din 13 iunie.

Olga Chirca a plecat acasă cu un automobilul nou-nouț. Femeia de 33 de ani din satul Vărvăreuca, raionul Florești, a ajuns prima la linia de sosire în jocul „La un pas de noroc”.

"Foarte mari emoții tremur toată. Nu îmi vine să cred. Jocul a fost foarte interesant și emoțional. Nu m-am așteptat să câștig mașină. "

În această ediție, "Seifurile" au fost generoase cu doi participanți, care în câteva minute s-au îmbogățit absolut legal cu 245 de mii de lei. Vadim Ursachi din satul Scumpia, Fălești s-a ales cu primul câștig.

"- Vreau să te anunț că câștigul tău din această seară 65 de mii de lei. E un câștig bun. Vadim ți-a plăcut jocul? - Da. Foarte interesant, emoții foarte mari."

Maria Iepure din localitatea Dănceni, Ialoveni, a câștigat 180 de mii de lei.

" În al nouălea cer sunt. Superb, interesant, super. Atmosfera de aici e superbă. Pentru mine e foarte mare suma aceasta. Casa o să o aduc la condiție."

Iar Alexandru Turcin din Chișinău a ajuns în finala jocului MegaJackpot. Norocosul s-a întors acasă cu premiul de 75 de mii de lei.

"Plecăm acasă foarte fericiți. Oricum am luat o sumă destul de bună. Cred că o să mergem la odihnă undeva cu familia. Să credeți, să jucați și să câștigați. "

Pe scena Loteriei Naționale nu au lipsit persoanele care s-au ales cu premii impresionante datorită biletelor de loterie. Cel mai valoros cec l-a primit Alexandr Iasabaș din satul Svetlîi, Găgăuzia, care a câștigat 777 777 de lei.

AMBIANȚĂ "- Când mă uit un 7, apoi mă uit încă un 7 , al treilea, al cincilea, a șaselea. -
Ce senzații ați avut ? - Sunt foarte mulți bani. Îmi vor ajunge pentru tot ce doream să fac. "

Ceilalți participanți ai show-ului TV au primit câștiguri garantate – câte 10 000 de lei, un bilet de loterie și un voucher în sumă de 1000 de lei fiecare pentru mize sportive și bilete electronice de loterie pe site-ul 7777.md.
Următorul participant al emisiunii de unde nu pleacă nimeni cu mâinile goale puteți deveni dumneavoastră! Înregistrați biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” pe 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 și așteptați invitația la emisiune.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.