Alegeri parlamentare 2019: Dorin Chirtoacă îi cere liderului PPDA să prezinte dovezi despre presupușii investitori germani
Embed:
Alegeri parlamentare 2019: Dorin Chirtoacă îi cere liderului PPDA să prezinte dovezi despre presupușii investitori germani

Liberalul Dorin Chirtoacă se ia din nou de președintele PPDA, Andrei Năstase. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Chirtoacă insistă ca liderul PPDA să prezinte dovezi despre presupușii investitori germani, care în 2001 ar fi fost interesați să contribuie la modernizarea companiei Air Moldova.

"Daca îmi arăți investitorii germani, proprietarii germani, eu îmi torn o căldare de cenușă în cap și termin cu politica, dacă nu - ți-o torn ție, după care te pun sa întorci împreună cu Victor Țopa 7 milioane de euro. Unde-s nemții, dacă fondatoarea firmei a fost și este nașa ta de cununie - Ana Țopa", s-a adresat Chirtoacă către Năstase.

Anterior, liderul PL a venit cu probe ce ar demonstra că, în 2000, Andrei Năstase l-a ajutat pe nașul său de cununie, Victor Țopa, să privatizeze compania Air Moldova. Potrivit lui, cei doi au reușit să convingă guvernarea de atunci că au identificat un investitor german pentru compania de stat, pe când, în realitate beneficiarii acestei scheme erau Țopa și Năstase.

Liderul PL afirmă că în urma acestei escrocherii statul a pierdut șapte milioane de euro. Andrei Năstase nu a comentat deocamdată aceste acuzații. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.