Alte două terenuri de joacă au fost construite în satele din raionul Taraclia și Dubăsari
Embed:
Alte două terenuri de joacă au fost construite în satele din raionul Taraclia și Dubăsari

Vacanța de vară va fi mai colorată pentru copiii din două localități din țară. În satele Holercani din raionul Dubăsari și Salcia din Taraclia au fost amenajate terenuri de joacă moderne. Imediat după ce au fost tăiate panglicile, zonele de agrement au fost invadate de copii de toate vârstele. Localnicii spun că cei mici se vor putea distra în siguranța la aceste terenuri de joacă.

La inaugurarea terenului de joacă din satul Holercani s-au adunat zeci de copii, care au fost însoțiți de părinți și bunei.


“ Suntem bucuroși că îi vedem pe copii cu zâmbetul pe buze. Vom veni aici duminicile, de sărbători și ori de câte ori vom avea posibilitate.”


“ E un teren foarte bun și să dea Domnul ca așa terenuri să fie cât mai multe în Moldova întreagă și oamenii să fie mai buni. Poate aceste terenuri îi vor aduna nu doar pe cei mici, dar și pe cei maturi.”


“Am așteptat așa ceva. Copiii au nevoie de distracție, copiii au nevoie de libertate. ”

Potrivit unui comunicat de presă plasat pe pagina de Facebook a Primăriei satului Holercani, terenul de joacă a fost amenajat în cadrul unui proiect social implementat de Partidul „ȘOR”.


"Acest teren de joacă este o bucurie enormă pentru copii. Este o speranță pentru satul Holercani, pentru raionul Dubăsari. Aș vrea să mulțumesc în primul rând oamenilor, care ne-au dat o mână de ajutor.”

Distracția a fost mare și la inaugurarea terenului de joacă în satul Salcia, raionul Taraclia.

“Mie mi-a plăcut foarte mult. Aici totul este frumos și ne putem distra interesant în perioada vacanței. “


“Teren de joacă este super și modern. Voi veni aici cu prietenii și ne vom juca. “

"Eu sunt mamă a patru copii. Suntem foare bucuroși că a fost amenajat acest teren de joacă. Copiii vin aici, iar noi putem să ne vedem de treburile de prin gospodărie."

La inaugurarea proiectului social din satul Salcia au participat și deputați ai Partidului „ȘOR”.

" Eu cred că cel mai sincer "mulțumesc '' vine din partea copiilor. Când vezi această recunoștință în ochii copiilor, înțelegi că nu muncești în zadar. "

" Eu mereu am spus că cele mai mari investiții trebuie să le facem în dezvoltarea și educația copiilor. Echipa Partidului "ȘOR" rămâne devotată acestui principiu. Zi de zi, construim și realizăm proiecte de care beneficiază cetățenii țării. "

Din vara anului 2020 și până acum, echipa lui Ilan Șor a inaugurat 40 de terenuri de joacă în localități din 15 raioane.


 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.