Alunecare de teren lângă un șantier din orașul Roma. Șase automobile au ajuns în groapă, iar câteva clădiri au fost evacuate
Embed:
Alunecare de teren lângă un șantier din orașul Roma. Șase automobile au ajuns în groapă, iar câteva clădiri au fost evacuate

Șase mașini au ajuns într-o groapă, iar câteva clădiri au fost evacuate, după ce o alunecare de teren s-a produs lângă un șantier din Roma. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt semnificative. Acesta nu este primul incident produs pe șantierul respectiv.

20 de familii au fost evacuate din clădirile adiacente de către echipele de intervenție. Toți rezidenții au fost cazați la hotel. Circulația în zonă a fost restricționată. Alunecarea de teren a afectat și șantierul: o parte a fundației laterale a complexului rezidențial aflat în construcție a cedat. Reprezentanții companiei au fost contactați de autorități pentru a identifica ce anume a provocat alunecarea.

La sfârșitul lunii trecute, angajații au fost mobilizați pentru a înlătura efectele unei infiltrări de apă. Deocamdată nu se știe dacă alunecarea de teren are legătură cu avaria anterioară. Experții verifică toate clădirile din zonă pentru a vedea dacă au probleme în urma incidentului.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.