Andrei Năstase l-a mandatat pe Alexandru Machedon să negocieze viitorul Moldovei cu Moscova
Embed:
Andrei Năstase l-a mandatat pe Alexandru Machedon să negocieze viitorul Moldovei cu Moscova

Andrei Năstase l-a mandatat pe omul său de încredere, Alexandru Machedon, să negocieze, din numele PPDA, viitorul Moldovei cu Moscova. Finul oligarhului penal Victor Țopa, l-a prezentat pe Machedon rușilor drept mâna sa dreaptă, în cadrul unei vizite pe care cei doi au făcut-o la Viena. Asta reiese din informațiile de pe grupul „Boiler Show” de pe Telegram.

Potrivit sursei citate, în data de 7 mai, patru persoane din blocul politic „ACUM” sau afiliate acestei forțe politice au ieșit din țară. Printre ei Andrei Năstase și Alexandru Machedon. Doi dintre cei patru au revenit în țară peste câteva ore. Năstase și fostul șef al staff-ului electoral al liderului PPDA, Machedon, au mers însă în România, mai exact la Suceava, pentru a se întâlni cu colegii din PNL.

Potrivit sursei citate, liderul PAS, Maia Sandu ar fi fost foarte nemulțumită de această deplasare. După două zile petrecute în România, marioneta Țopilor, Andrei Năstase Năstase, și prietenul său Alexandru Machedon au plecat la Viena. Acolo s-au întâlnit cu primarul Mickael Ludwig. Ca să ofere o importanță mai mare vizitei sale în capitala Austriei, Năstase a mers în calitate de turist la sediul ONU, unde s-a întâlnit cu Peter Lanski, unul dintre traducătorii de acolo, care le-a arătat parchetul, lustrele și i-a servit cu ștrudel specific regiunii.

Totuși, cea mai importantă vizită, procurorul hoților, Năstase, ar fi avut-o în data de 9 mai, la hotelul „Grand” din Viena. Acolo, Andrei Năstase l-a prezentat prietenilor săi veniți de la Moscova – Andrei și Vladimir pe Alexandru Machedon, în calitate de intermediar și reprezentant al opoziției din Republica Moldova.

Discuțiile ar fi durat trei ore și jumătate. Potrivit dezvăluirilor de pe Telegram, președintele PPDA l-a mandatat pe Machedon să negocieze la Moscova, în numele lui Năstase. Și asta pentru a nu afecta imaginea opoziției moldovenești, în cazul în care Andrei Năstase va fi văzut de vreun cetățean al țării noastre pe aeroport.

După întâlnirea secretă, amicii Năstase și Machedon au mers să bea bere, iar aproape de ora 22:00, Alexandru Machedon l-a condus pe Andrei Năstase la clubul de noapte "Golden Time", cunoscut drept cel mai vestit bordel din Viena. Se zvonește că Machedon este un client fidel al acestui local. În prezent, Alexandru Machedon s-ar afla la Moscova. Deocamdată, nu se cunoaște cu cine acesta are întâlniri și despre ce discută.

Recent, Andrei Năstase a fost întrebat unde se află Alexandru Machedon și dacă acesta are planificată vreo vizită în capitala Federației Ruse. Acesta însă a declarat că nu știe nimic.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.