Andrei Năstase solicită un sfat prietenesc și sincer partenerilor europeni întru depășirea crizei politice din țară
Embed:
Andrei Năstase solicită un sfat prietenesc și sincer partenerilor europeni întru depășirea crizei politice din țară

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, solicită un sfat prietenesc și sincer partenerilor europeni pentru a găsi o soluție la criza politică din Moldova. Andrei Năstase susține că cere ajutor în contextul în care țara noastră se confruntă cu o criză politică severă, care se suprapune cu o criza sanitară, socială și economică.

"Constatăm că există o campanie mediatică care distruge efectiv, prin propagandă și manipulare, reperele principiale ale statului de drept încurajând populația să accepte încălcarea prevederilor constituționale. Vă rugăm respectuos să ne oferiți un reper foarte solid care să stea la baza rezolvării acestei crize politice.  "

Președintele Platformei DA solicită oficialilor europeni să ofere clasei politice de la Chișinău un model european de rezolvare a acestei crize politice.  La începutul săptămânii partidele parlamentare de dreapta au purtat discuții în scopul identificării unor soluții pentru a depăși criza. Atunci Andrei Năstase declara că Platforma DA va continua dialogul cu reprezentanții societății civile, dar și ai partidelor proeuropene extraparlamentare. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.