Angela Istrate, intimidată din nou. Candidata independentă susține că este atacată de blocul PAS - PPDA
Embed:
Angela Istrate, intimidată din nou. Candidata independentă susține că este atacată de blocul PAS - PPDA

Noi atacuri la adresa candidatului independent pentru funcția de deputat pe circumscripția uninominală cu numărul 22 din Ialoveni. Angela Istrate, care este și avocatul lui Gheorghe Petic, acuzat de viol și inclus pe lista blocului PAS - PPDA, se plânge că i-au fost distruse afișele electorale de pe un panou autorizat și înlocuite cu cele în care este promovat blocul creat de binomul Sandu -  Năstase.

"Îmi pare foarte mult rău că cei care pretind a fi democrați, acei care pretind că respectă drepturile omului procedează în felul respectiv. Consider că este o sfidare totală a candidaților independenți. Este o lipsă de cultură generală și lipsă totală de bun simț", a spus candidatul independent circumscripția numărul 22 Ialoveni, Angela Istrate.

Nu este prima oară când Angela Istrate este atacată și intimidată. Recent, avocatul a fost presat de părtașii binomului PAS - PPDA să-și retragă candidatura de pe circumscripția cu numărul 22 din Ialoveni în favoarea lui Liviu Vovc, desemnat de blocul Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase. Atitudinea negativă față de candidații independenți a fost promovată chiar de liderul PPDA. Andrei Nastase a motivat că în aceste alegeri nu este loc pentru candidații independenți, deoarece aceștia nu sunt onești și fac jocuri politice.   

Solicitați de postul nostru de televiziune pentru a ne oferi o reacție în acest sens nici Andrei Năstase, nici Maia Sandu nu ne-au răspuns la telefon.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.