Arina Spătaru a fost propusă pentru funcția de președinte al Platformei DA
Embed:
Arina Spătaru a fost propusă pentru funcția de președinte al Platformei DA

Încă un candidat la funcția de șef al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. Organizația Teritorială Bălți a formațiunii a propus-o pentru funcția de președinte al partidului pe deputatul  Arina Spătaru. Și actualul președinte, Andrei Năstase, și-a anunțat anterior intenția de a candida pentru un nou mandat.  Decizia finală în acest sens urmează să fie luată în data de 28 februarie, la Congresul partidului.


Deputatul Platformei DA Arina Spătaru, care este responsabilă de municipiul Bălți, susține că alegerea președintelui partidului este un proces democratic. Ea a evitat să spună tranșant ce greșeli a admis Andrei Năstase fiind la șefia formațiunii, precizând că atât succesele, cât și eșecurile sunt asumate de întreaga echipă.


"Mereu am fost împreună și la bine, și la rău. Mereu am împărtășit și bucuriile, și eșecurile. Acum, când colegii mei și-au exprimat susținere sunt chiar onorată. Conștientizez nivelul de responsabilitate. Este o oportunitate și o posibilitate de a pune umărul, în cazul dat - pentru binele viitorului Platformei DA. Democrația este lucrul cel mai important."


Andrei Năstase nu ne-a răspuns la telefon. Joi, în cadrul unei emisiuni, el a declarat că nu are de gând să renunțe la șefia formațiunii și intenționează să candideze pentru încă un mandat.


"Dacă cineva cuiva îi miroase a sânge, la sigur e doar sudoare. E doar transpirație și nu sânge. S-au mai găsit cei care mă vedeau deja mort, nu sunt mort. Nu sunt. Sunt încă viu. Sunt tânăr, sunt în putere, am sprijinul partidului. Atâta timp când am sprijinul partidului și nimic nu mă recomandă să mă retrag, nu mă retrag."


Andrei Năstase conduce Platforma Demnitate și Adevăr de la constituirea acesteia din 2015.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.