Ars de viu de către consăteni. Un bărbat de 41 de ani a fost bătut și incendiat
Embed:
Ars de viu de către consăteni. Un bărbat de 41 de ani a fost bătut și incendiat

Un bărbat de 41 de ani din satul Clișova, Orhei, a murit după ce a fost incendiat de doi consăteni. Polițiștii spun că agresorii l-au bătut, după care l-au stropit cu benzină și i-au dat foc. Potrivit rudelor, victima ar fi furat anterior 100 de lei de la unul dintre agresori. 

Rudele victimei spun că cei doi agresori au venit luni după amiază acasă la bărbat, apoi au plecat împreună cu el. Indivizii l-au bătut și l-au incendiat pe un câmp situat la doi km și jumătate de satul Clișova.

După ce au comis fapta, agresorii au plecat de la fața locului, iar bărbatul cu arsuri pe aproape tot corpul a reușit să stingă flăcările și să ajungă acasă.

Rudele au chemat ambulanța, care a transportat victima la Spitalul din Orhei.

"A venit acasă în chiloței, să mă iertați, și încă a fumat o țigară, și când a început a răcni, cred că-l ajunsese durerile", a spus mama victimei Evghenia Buciușcan.

Arsurile suferite de bărbat au fost incompatibile cu viața, spun doctorii.

"Într-o stare extrem de gravă. Cu arsuri termice pe o suprafață de 98 de procente a corpului, de gradul II, III A, inclusiv și combustie a căilor respiratorii", a afirmat vicedirector Spitalul Raional Orhei, Andrei Stratulat.

Pacientul s-a stins din viață în scurt timp după internare. Bărbatul locuia cu mama sa. Femeia spune ca fiul ei a fost ucis pentru o sută de lei.

"Ei au băut într-o seară și a spus că i-a dispărut din casă 100 de lei. Pentru o sută de lei, iată ce a făcut", a zis mama victimei Evghenia Buciușcan.

Vestea a șocat localnicii.

Cazul este investigat de Inspectoratul de Poliție Orhei, iar suspecții de 29 și 44 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore.

Un caz similar s-a produs în satul Șerpeni, raionul Anenii Noi. O femeie de 32 de ani a ajuns la spital cu arsuri pe față după ce a fost incendiată de concubinul său. Aflat în stare de ebrietate, bărbatul a luat o sticlă cu petrol și a stropit-o după care i-a dat foc. Agresorul, în vârstă de 42 de ani ani, a fost reținut și riscă până la 12 ani de pușcărie pentru violență în familie.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.