Astăzi, "Prima Oră" de la PRIME aniversează un deceniu de bună dispoziție, mii de reportaje, interviuri și invitați deosebiți
Embed:
Astăzi, "Prima Oră" de la PRIME aniversează un deceniu de bună dispoziție, mii de reportaje, interviuri și invitați deosebiți

De un deceniu moldovenii se trezesc cu "Prima Oră" de la PRIME.
Mâine se împlinesc 10 ani de bună dispoziție, mii de reportaje, interviuri și invitați deosebiți.
Cei mai matinali prezentatori de la PRIME, Lili, Eugen, Marian și Dan, revin cu o emisiune aniversară si un un nou sezon, care promit sa fie... deosebit.

" Emisiunea Prima Oră va reveni în casele telespectatorilor și va putea fi urmărită în fiecare dimineață de luni până vineri de la 7 la 9. Producătorii promit că va fi un sezon deosebit întrucât echipa prima oră face 10 ani de activitate și
tot 10 ani de când ne trezesc în fiecare dimineața."

Zi de zi, săptămână de săptămână, an de an, timp de un deceniu, așa ne spun "Buna Dimineața" prezentatorii de la "Prima Oră".

" A fost o emisiune foarte frumoasă, cu foarte mari emoții dar au fost niște emoții care ne-au dat putere să mergem peste ani și ne-au demonstrat că putem și dacă ne-am descurcat la prima emisiune înseamnă că ne descurcăm și după și așa și a fost"


"Acești 10 ani au fost cum se spune în filmul meu preferat de desene animate cu mașini, cu urcușuri și coborâșuri. Au fost multe momente de bucurie, momente de dezamăgire, de exaltare, de tristețe,de mândrie , pentru că ăștia 10 ani de prima oră au fost 10 ani de viață".


Chiar dacă au deja în palmares mii de emisiuni de succes, emoțiile mai sunt prezente." Eu de fiecare dată sunt cu emoții, eu cred că emoțiile sunt bune și scoate din tine ce e mai bun, ce e mai deștept, emoția cumva te provoacă să zici lucruri interesante. De fapt, într-un matinal, într-o emisiune de divertisment, trebuie să faci multe lucruri interesante, ca să captezi cumva sau nu știu, măcar încerci să faci ceva "

Cei patru au devenit deja o familie, iar "Prima Oră" le-a schimbat viața la 180 de grade. Din noul sezon revine în platou și Marian Danu, cu o nouă doză de rețete delicioase.


"Poți să zici că într-o zi, toată lumea mea s-a schimbat și a devenit și mai bogată, mă refer la profesioniști, la lume, la tot nou, nou, nou "
" Este o onoare pentru mine să fiu producătoarea acestei emisiuni la 10 ani, nici nu-mi vine să cred că 5 dintre ei i-am petrecut aici fiind și reporter și editor de texte și iată producător. Este foarte greu, mai ales în acest an când suntem în pandemie și nu suntem în componență deplină, dar, pregătim un sezon bun, un sezon cu de toate ca să informăm telespectatorii noștri, să le dăm ceea ce vor în fiecare dimineață să le ridicăm dispoziția"

Așadar, mâine telespectatorii vor avea parte de o ediție aniversară deosebită în care colegii de la "Prima Oră" vor face o retrospectivă a celor 10 ani de activitate. Emisiunea revine cu o nouă identitate grafică și tot mâine vor fi scoase din arhive, secvențe nevăzute până acum la televizor.
Așadar, mâine, 1 septembrie, toți telespectatorii sunt invitați să sărbătorească împreună cu "Prima Oră" 10 ani de activitate. 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.