”Atac al Angliei 4 contra 3… Goool!!!”. Atmosferă spectaculoasă în orășelul fotbalistic din centrul Capitalei
Embed:
”Atac al Angliei 4 contra 3… Goool!!!”. Atmosferă spectaculoasă în orășelul fotbalistic din centrul Capitalei

Atmosferă spectaculoasă în orășelul fotbalistic organizat de PRIME în Scuarul Teatrului de Operă și Balet "Maria Bieșu".
Sute de oameni au urmărit aici ultimile partide din faza optimilor de finală ale Campionatului European de Fotbal.
Meciul dintre Anglia și Germania și cel dintre reprezentativele Ucrainei și Suediei au pus microbiștii pe jar.


”O să-i batem cu trei la zero! Încă un gol și gata! Hai anglia! – Cine va câștiga campionatul? – Anglia, nu încape nicio îndoială. 100 de procente.”


”E cald, e frumos, mergem să bem o bere în cinstea Angliei, o pintă bună cum se spune, dar mergem să sărbătorim cum se cade după asta. - Cu cine țineți ? – Cu Anglia. – O să câștige campionatul ? – Da, sper.”


De cealaltă parte, suporterii naționalei Germaniei au reușit să se bucure doar de atmosferă, nu și de victoria echipei favorite.


”Anglia se califică în sferturile de finală. Victorie pentru Anglia, o victorie sută la sută meritată.”


”Dezamăgitor pentru că ne-am așteptat la mai multe rezultate din partea Germaniei, dar n-a fost pe măsura așteptărilor. Dar atmosfera a fost frumoasă.”


”Cum vi sa părut meciul din această seară? - Formidabil, am rămas fără cuvinte, Anglia a fost la nivel.”

Diplomați de la ambasada britanică și cea a Germaniei au urmărit împreună meciul dintre cele două țări. Super meci pe stadionul Wembley și atmosferă plăcută aici la Chișinău, în ”Orășelul fotbalistic", se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii.


Cel de-al doilea meci al serii, dintre Ucraina și Suedia i-a ținut în suspans pe suporteri până în prelungirile celei dea doua reprize adăugătoare când Ucraina a marcat golul victoriei.


”Noi trebuie să câștigăm azi, noi credem în asta. Astăzi nu sunt 11 jucători, sunt 40 de milioane care privesc acest meci. Este un joc istoric și trebuie să câștigăm. Pentru Ucraina.”


”Îmi place fotbalul. Azi seara am venit să susținem echipa Ucrainei și să petrecem timpul alături de prieteni.”


”Sunt foarte mulți fani ucraineni, dar noi, la masa asta, ținem pumnii Suediei. – Care credeți că va fi scorul? – Va fi 2-1 pentru Suedia.”


Pe durata Campionatului European de fotbal, orășelul fotbalistic, unde sunt amenajate 3 terase, își începe activitatea cu o oră înaintea fiecărei partide. Aici, meciurile sunt proiectate pe trei ecrane uriașe. Microbiștii pot urmări partidele atât de la terasa principală, unde au fost instalate peste 100 de mese, cât și la altele două, care au fost amenajate în dreapta și stânga clădirii Teatrului Național de Operă și Balet. Acestea sunt acoperite, iar în caz că plouă, microbiștii pot viziona meciurile de la adăpost. Orășelul fotbalistic din centrul Capitalei este principala zonă a microbiștilor din țară și este organizat de postul de televiziune PRIME, iar Canal 3, Canal 5, Ruskoe Radio și Publika FM sunt parteneri ai evenimentului. Vineri și sâmbătă, mii de microbiști sunt așteptați aici pentru a urmări meciurile din faza sferturilor de finală a Campionatului European de Fotbal. PRIME va transmite câte două partide - de la ora 19.00 și de la ora 22.00. Vineri se vor disputa meciurile Elveția - Spania și Belgia - Italia. Iar sâmbătă veți urmări partidele Cehia - Danemerca și Ucraina - Anglia. Aceste meciuri vor fi difuzate și de Canal 3, dar cu comentariu în limba rusă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.