Atac sângeros în statul american Texas. Cel puțin cinci oameni au murit, iar alții 21 au fost răniți
Embed:
Atac sângeros în statul american Texas. Cel puțin cinci oameni au murit, iar alții 21 au fost răniți

Atac sângeros în statul american Texas. Cel puțin cinci oameni au murit, iar alții 21 au fost răniți, după ce un bărbat în vârstă de 30 de ani a deschis focul fața unui complex cinematografic. Individul a fost împușcat de către oamenii legii. 

Tragedia s-a produs în orașul Odessa din statul Texas. Potrivit poliției, suspectul a deturnat o mașină poștală, înainte să atace mulțimea aflată într-o parcare.

"E o zi tragică pentru Odessa. Să o luăm de la început. Totul a luat amploare în această după-amiază. Un polițist a încercat să oprească o mașină marca Honda. În momentul în care aceasta a oprit, polițistul a fost împușcat de către șofer", a afirmat șeful poliției din Odessa, Texas, Michael Gerke.

Autoritățile locale susțin că bărbatul a acționat de unul singur, deși există presupuneri că au mai fost atacatori. Vicepreședintele american, Mike Pence, a declarat că atrocitățile de acest tip trebuie evitate.

"Inimile noastre deplâng victimile atentatului din Odessa, Texas, împreună cu familiile lor", a spus vicepreședintele SUA, Mike Pence.

Câteva ore mai devreme, teroarea a cuprins și un stadion din statul american Alabama, unde zeci de tineri au fost răniți de către doi atacatori. La începutul lunii trecute, un alt bărbat a omorât 22 de oameni într-un supermarket din Texas.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.