Atact armat la Universitatea din orașul rus Perm. Un student, înarmat până în dinți, a împușcat mortal opt oameni
Embed:
Atact armat la Universitatea din orașul rus Perm. Un student, înarmat până în dinți, a împușcat mortal opt oameni

Atac armat la Universitatea din orașul rus Perm!
Opt oameni au fost împușcați mortal, iar alți 28 au fost răniți de un student care a deschis focul la întâmplare, cu o armă de vânătoare.
Atacatorul, care le-a opus rezistență polițiștilor în momentul arestării a fost rănit, iar ulterior internat de urgență.
Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.


Unii studenți se încuiau în cabinete și ridicau baricade din mese și scaune, alții săreau peste geam.

Un grup de martori oculari a venit la poliție după ajutor. Oamenii legii au reușit să neutralizeze atacatorul, dar acesta a opus rezistență în timpul arestării și a fost rănit, ulterior a fost spitalizat în stare gravă, scrie mass-media locală.


"Intrând repede în clădire, la primul etaj, am văzut un tânăr înarmat coborând scările. Am strigat: „Aruncă!” După aceasta tânărul a îndreptat arma spre mine și a tras. Apoi eu am folosit arma. Tânărul a căzut. Am alergat spre el și i-am acordat primul ajutor. "


În scurt timp s-a stabilit că atacatorul era un student al Facultății de Drept, la specialitatea Expertiza criminalistică. Timur Bekmansurov, în vârstă de 18 ani, a povestit, într-o postare publicată înainte de atac, despre pregătirile sale și arma cumpărată. Comitetul de investigații a confirmat că tânărul deținea o armă de vânătoare, procurată în luna mai, iar presa locală a publicat imagini video, surprinse de camere de supraveghere, în momentul când tânărul cumpăra cartușe.
Oamenii legii au intentat un dosar penal, iar echipe de anchetatori și experți medico-legali fac cercetări la universitatea unde s-a produs atacul. În toate instituțiile de învățământ din Permi lecțiile au fost anulate. Marți, 21 septembrie, va fi zi de doliu în regiunea rusă Perm, în memoria celor decedați.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.