Au strigat și au plâns de bucurie! Amatorii de fotbal au trăit la maxim finala EURO 2020 în Orășelul Fotbalistic din Capitală
Embed:
Au strigat și au plâns de bucurie! Amatorii de fotbal au trăit la maxim finala EURO 2020 în Orășelul Fotbalistic din Capitală

Peste 5 mii de persoane au venit aseară în orășelul fotbalistic, pentru a urmări finala Campionatului European de Fotbal dintre Italia și Anglia.
Golul câștigător, marcat de italieni din penalty, i-a ridicat în picioare pe toți microbiștii care au urmărit partida cu sufletul la gură, în scuarul Teatrului de Operă și Balet.
Aici, timp de o lună, PRIME a organizat desfășurarea orășelului fotbalistic și a asigurat transmisiunea tuturor meciurilor de la Euro-2020.

"E o nebunie mare aici în orășelul fotbalistic. Toți sărbătoresc victoria reprezentativei Italiei. Este evident că sunt foarte mulți susținători ai squadra azzurra aici în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet. Marea sărbătoare a început deja aici în orășel. "


" Suntem foarte bucuroși pentru Italia!!"

Unii suporteri nu și-au stăpânit emoțiile și au plâns de bucurie.

"Tare intrigant. După ce am pierdut unu la zero chiar nu am crezut că vom câștiga."

Ambasadorul Italiei la Chișinău, Lorenzo Tomassoni, și cel al Marii Britaniei, Steven Fisher, au venit în calitate de invitați în studioul TV amenajat de PRIME în orașelul fotbalistic. Ambii diplomați au făcut pronosticuri înainte de meci.

"Sper ca echipa cea mai bună să câștige!
- Cu ce scor?
- Eu cred, cu noroc. Anglia 2-0. "


"Scor 3 la 2 pentru Italia, desigur. "

Ambasadorul Marii Britanii i-a făcut un cadou simbolic omologului său italian.


"Am un mic cadou pentru colegul și prietenul meu Lorenzo.
- Grazie. "

Ambii diplomați au rămas să urmărească partida în orășelul fotbalistic.

"Orășelul a fost super. Niciodată nu am văzut nicăieri o așa atmosferă în altă parte!"


"Emoții foarte mari. Joacă Italia. "Forța azzurra". Președintele nostru e pe Wembley. Noi suntem cu voi! "

Amatorii de fotbal au făcut galerie pe parcursul meciului.

"Finala EURO 2020, asa cum si era de așteptat, a trezit un interes sporit în rândul microbiștilor. Mii de suporteri au ocupat toate locurile în orășelul fotbalistic, iar sute de oameni urmaresc partida din picioare. E o atmosferă cu adevărat fantastică aici în scuar."


Fiecare fază periculoasă a fost trăită la maximum.

Vizitatorii Orășelului fotbalistic erau încântați de atmosferă.

"Astăzi am venit să văd un meci frumos. Emoțiile și atmosfera este una incendiară."

"Am avut parte de o atmosferă, ați văzut, în finală câți spectatori am avut. Practic un record absolut la această finală. "

Pe toată durata Campionatului European de Fotbal, orășelul fotbalistic din centrul Capitalei a fost locul unde fanii fotbalului se adunau pentru a-și susține echipele favorite într-o atmosferă explozivă.
Timp de o lună cât a durat turneul final EURO 2020, peste 100 de mii de microbiști au urmărit aici toate meciurile. Postul de televiziune PRIME a fost unul dintre organizatorii evenimentului, iar Canal 3, Canal 5, Russkoe Radio și Publika FM - parteneri media.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.