AUR acuzați de Usatîi că ar avea în lista electorală persoane care figurează în dosare penale
Embed:
AUR acuzați de Usatîi că ar avea în lista electorală persoane care figurează în dosare penale

Politicianul Renato Usatîi acuză Alianța pentru Unirea Românilor că ar avea în lista electorală pentru alegerile parlamentare anticipate mai multe persoane care figurează în dosare penale. Potrivit lui Usatîi, mulți dintre candidați ar trebui să stea la pușcărie. În replică, președintele AUR, Vlad Bilețchi, spune că Usatîi este membrul unei organizații criminale și atacă AUR pentru că știe că formațiunea are șanse mari să ajungă în Parlament și chiar la guvernare.

Renato Usatîi a lansat mai multe acuzații la adresa Alianței pentru Unirea Românilor .

"Este un partid al fasciștilor și debililor, care o parte trebuie dusă la Costiujeni, iar a doua parte la închisoare pentru că sunt zeci de oameni cu dosare penale. Violența în familie, droguri, alcool, huliganism, furturi în proporții deosebit de mari. Pun în pericol suveranitatea, sperie oamenii, se ocupă cu propagarea știrilor false".

Solicitat de postul nostru de televiziune pentru un comentariu, liderul formațiunii, Vlad Bilețchi, susține că Usatîi atacă AUR deoarece îl consideră un adversar de temut.

"Dumnealui vine de la Moscova cu bani criminali în Republica Moldova pentru a manipula opinia publică. Este speriat de prezența AUR în Republica Moldova pentru că înțelege că vom reuși cu partenerii europeni să formăm o majoritate fără el".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.