Autoritățile municipale își încalcă din nou promisiunile. Bulevardul Ștefan cel Mare, gata în proporție de 90 la sută
Embed:
Autoritățile municipale își încalcă din nou promisiunile. Bulevardul Ștefan cel Mare, gata în proporție de 90 la sută

Autoritățile municipale își încalcă din nou promisiunile. În timp ce primarul Dorin Chirtoacă a declarat că până în data de 2 iulie bulevardul Ștefan cel Mare va fi renovat, viceprimarul Nistor Grozavu a anunțat astăzi că lucrările de reparație sunt gata în proporție de 90 la sută. Oficialii nu mai operează nici cu o dată și anunță doar că muncitorii mai au de montat pavaj pe câteva porțiuni de drum de pe artera principală. 

"Săptămâna trecută a fost amenajată zona de la strada Ciuflea, Ștefan cel Mare. S-a lucrat pe partea electrică de la Mihai Viteazu la Lazo. În continuare se lucrează și s-a lucrat cu demontarea de piloni. Pe săptămâna viitoare preconizăm amenajarea trotuarelor 3.200 de metri", a spus șeful interimar Direcția Generală Transport Public, Oleg Poiată.

Oamenii au păreri împărțite despre calitatea lucrărilor.

Chiar dacă autoritățile au dat asigurări că lucrările de reparație a Bulevardului Ștefan cel Mare vor fi încheiate până pe 28 iunie, realitatea însă este alta. Tehnica și utilajele stau în parcare, iar prin preajmă nu este nici un muncitor.

Potrivit contractului semnat cu BERD și BEI, principala arteră a Capitalei trebuia să fie gata în data de 7 noiembrie 2015. De atunci, autoritățile au amânat de trei ori acest termen.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.