Bahar vizitează orașul subteran de la Cricova. Marți va avea loc marea întâlnire a actriței cu fanii serialului "Viață Furată"
Bahar vizitează orașul subteran de la Cricova. Marți va avea loc marea întâlnire a actriței cu fanii serialului
Bahar vizitează orașul subteran de la Cricova. Marți va avea loc marea întâlnire a actriței cu fanii serialului "Viață Furată"
Motiv de bucurie pentru amatorii serialului "Viață Furată", de la Canal 2! Actrița care joacă rolul lui Bahar a ajuns la Chișinău. Ezgi Asaroglu s-a arătat încântată de ospitalitatea moldovenilor și spune că arde de nerăbdare să facă cunoștință cu admiratorii săi.

Acum vedeta vizitează galeriile de la Cricova, unde va gusta din bucatele tradiționale dar și din vinurile moldovenești.

În pofida celebrității, Ezgi Asaroglu a coborât din avion într-o ținută lejeră și fără machiaj. Asta chiar dacă frumoasa șatenă a venit la Chișinău însoțită de propriul stilist. Bahar a avut grijă să învețe și câteva cuvinte în română.

Ezgi Asaroglu spune că arde de nerăbdare să se întâlnească cu fanii ei.

"Mereu sunt încântată să cunosc oameni cu zâmbete pe buze. Timpul de afară este foarte frumos. Cunosc câte ceva despre Republica Moldova, dar sunt pentru prima dată aici. Știu cu siguranță că voi avea parte de o experiență nemaipomenită. Sunt fericită. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu fanii mei. Vreau să vă văd și să facem cunoștiință", a spus actrița, Ezgi Asaroğlu.

Întâmplarea face ca la recepția hotelului în care a fost cazată, actrița să se întâlnească cu doi turci, care au recunoscut-o și au insistat să facă poze cu ea.

Cel mai important eveniment de pe agenda lui Ezgi Asaroglu este întâlnirea de mâine cu admiratorii. Vedeta își așteaptă toți fanii începând cu ora 17 la centrul comercial Malldova.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.