Barcelona a câștigat cu 3 la 2 marele derby cu Real Madrid
Embed:
Barcelona a câștigat cu 3 la 2 marele derby cu Real Madrid

Barcelona a câștigat aseară cu 3 la 2 marele derby cu Real Madrid din Campionatul Spaniei. Lionel Messi a marcat golul victoriei în ultimul minut al prelungirilor. Marțea viitoare, Real se bate cu Atletico Madrid în semifinalele Ligii Campionilor, în direct la PRIME.

Real Madrid a început în forță El Clasico" de pe Santiago Bernabeu cu Barcelona și a deschis scortul în minutul 28 prin Casemiro. Brazilianul a reluat în plasă mingea revenită din bară.

Bucuria madrilenilor a durat doar 5 minute. Vedeta Barcelonei Lionel Messi a restabilit echilibrul.

Barcelona a trecut în avantaj datorită golului înscris de la marginea careului de Ivan Rakitici.
Gazdele au rămas în inferioritate numerică, când Sergio Ramos a fost eliminat în urma unui fault dur asupra lui Messi.

Chiar și cu un om mai puțin pe teren Real Madrid a reușit o egalare nesperată.Columbianul James Rodriguez, abia intrat în joc, a reusit sa egaleze.

Oaspeții au dat lovitura în al doilea minut de prelungiri, după un contraatac, finalizat de Messi. Argentinianul a adus victoria Barcelonei cu 3-2 și a ajuns la 500 de goluri marcate pentru echipa sa.  

Real și Barcelona împart primele două locuri din clasament cu câte 75 de puncte, însă gruparea din Madrid are cu un meci mai puțin disputat. Marțea viitoare, Real întâlnește echipa Atletico Madrid în semifinalele Ligii Campionilor.

Partida va fi transmisă de PRIME de la ora 21 și 45 de minute.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.