Bayern Munchen are nevoie de o minune pentru a elimina Real Madrid din UCL
Bayern Munchen are nevoie de o minune pentru a elimina Real Madrid din UCL
Bayern Munchen are nevoie de o minune pentru a elimina Real Madrid din UCL
Bayern Munchen are nevoie de o minune în această seară pentru a elimina pe Real Madrid din Liga Campionilor.

După înfrângerea cu 1-2 de pe teren propriu în prima manșă din sferturi, bavarezii trebuie să reușească ceea ce nu a făcut nicio echipă până acum în Liga Campionilor în fața "galacticilor".

Realul nu a fost eliminat niciodată după ce s-a impus în prima manșă disputată în deplasare, iar misiunea germanilor este una și mai grea, deoarece ibericii nu au suferit nicio înfrângere în sezonul actual.

Chiar și așa golgheterul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski este optimist. Polonezul a ratat manșa-tur cu Real din cauza unei accidentări.

"Trebuie să muncim din greu și să dăm tot ce avem mai bun în acest meci. Știm că nu va fi ușor. Realul este foarte bun acasă, dar noi ar trebui să ne simțim pe terenul lor de parcă am juca pe al nostru. Acesta ar putea fi factorul decisiv. Este foarte important să marcăm. Trebuie să fim buni în ofensivă, dar să nu uităm și de desfensivă", a declarat atacantul Bayern Munchen, Robert Lewandowski.

Returul dintre Real și Bayern va fi unul special pentru antrenorul germanilor, Carlo Ancelotti. Italianul va reveni pe terenul echipei alături de care a cucerit trofeul Ligii Campionilor în 2014. Atunci secundul său era actualul antrenor al "galacticilor", Zinedine Zidane.

"El a demonstrat deja că este un antrenor bun. Eu i-am spus că dispune de toate calitățile necesare pentru a deveni un antrenor de excepție. Și-a început cariera de la zero, fiind tehnicianul lui Real Madrid Castilla. Acum, trebuie să înțeleagă că experiența acumulată în calitate de jucător, trebuie folosită doar parțial în cariera de antrenor. Trebuie să învețe din propriile experiențe, iar Zidane a făcut asta", a declarat antrenorul Bayern Munchen, Carlo Ancelotti.

Returul de foc dintre Real Madrid și Bayern Munchen se va disputa în această seară de la ora 21 și 45 de minute și va fi în direct la CANAL 3.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.