Bucurie mare pentru copiii din satele Elizavetovca și Coteala. În aceste localități au fost amenajate terenuri moderne de joacă
Embed:
Bucurie mare pentru copiii din satele Elizavetovca și Coteala. În aceste localități au fost amenajate terenuri moderne de joacă

Bucurie mare pentru copiii din satele Elizavetovca, raionul Dondușeni și Coteala, din raionul Briceni. În aceste localități au fost amenajate terenuri de joacă moderne. Micuții, dar și părinții spun că până acum puteau doar să viseze la un asemenea spațiu pentru joacă.

Satul Elizavetovca din raionul Dondușeni a prins viață de când în localitate a fost instalat un nou teren de joacă.

Terenul de joacă a adus multă bucurie pe chipurile copiilor, dar și ale părinților.

"La noi în localitate demult nu a fost atâta bucurie. Școala e închisă, iar la grădiniță sunt puțini copii. Aici văd că s-au adunat mulți."

"Este un început bun și va continua. Localitatea va prospera, iar școlile nu se vor închide. La noi grădinița este închisă, iar copii stau acasă."

"Sunt fericit atunci când văd bucurie pe chipurile copiilor. Asta îmi dă o speranță de viață. Suntem foarte mulțumiți."

Bucurie mare și pentru copii din localitatea Coteala din raionul Briceni.

" Mie îmi place terenul și o să mă joc, și o să mă dau de-a șuiul și o să mă joc cu băieți și fete!"

"Copiii până acum erau închiși în case, nu te duce afară, nu ieși în drum, dar acum ei sunt liberi, liberi, crește inima."

"Copiii suferă foarte mult în pandemie. Asta mai mult pentru ei, au nevoie de comunicare și să iasă la aer curat. "

Cele două terenuri de joacă au fost amenajate în cadrul proiectului social "Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat", lansat de Partidul Politic"ȘOR".

"A demonstrat încă o dată, că este un partid care face fapte, nu vorbe. Vedeți și dumneavoastră copilașii noștri sunt foarte bucuroși."

"Partidul ȘOR, împreună cu liderul nostru facem tot ce ne stă în puteri pentru ca copiii, maturii dar și persoanele în etate să trăiască mai bine. Eu vă asigur că în toate localitățile în care sunt primarii noștri, va fi instalat câte un teren de joacă."

"Sunt convins că împreună cu echipa noastră vom reuși să construim o Moldovă nouă, puternică și bogată. În acest an, am instalat terenuri de joacă pentru copii și sisteme de iluminat stradal. Anul viitor vom continua cu drumurile. Al treilea an, urmează școlile și grădinițele. "

În mai puțin de o lună, opt terenuri de joacă au fost amenajate în mai multe localități din țară. În prezent, în alte câteva zeci de sate au loc lucrări de instalare a terenurilor de joacă pentru copii.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.