Caz șocant în Rusia! O femeie din Krasnoiarsk și-ar fi vândut pruncul nou-născut cu 25 de mii de ruble
Embed:
Caz șocant în Rusia! O femeie din Krasnoiarsk și-ar fi vândut pruncul nou-născut cu 25 de mii de ruble

O femeie în vârstă de 30 de ani din Krasnoiarsk și-a vândut pruncul nou-născut cu 25 de mii de ruble, echivalentul a 5.500 de lei. Potrivit Comitetului de Investigație, femeia a găsit o familie care își dorea un copil și intenționa împreună cu acestea să înșele autoritățile.


"Ei au spus: cum ai de gând să naști și te duci la spital? Am spus că, ca de obicei, conform datelor pașaportului, cum naște toată lumea. Au spus: dacă vei naște cu numele tău, cum vom putea adopta? Va fi foarte greu și va dura. Soțul ei mi-a sugerat să fac o ecografie folosind pașaportul ei și să merg la maternitate".


După externare, pruncul nou-născut i-a fost dat familiei, iar peste 2 luni lăuza a primit pe cardul său 25 de mii de ruble. Autoritățile au luat ulterior bebelușul și l-au plasat într-o casă de copii. Pe numele mamei biologice a fost intentat un dosar penal.


Un incident la fel de terifiant s-a produs în orașul Celeabinsk din Rusia. Un cuplu și-a bătut bebelușul de doar 7 luni până la moarte, iar apoi le-au spus forțelor de ordine, că copilul lor a fost răpit. Potrivit mamei de 24 de ani, în seara zilei de 22 octombrie ea ar fi mers în ospeție la prietenul ei, când cineva a atacat-o pe drum, femeia ar fi căzut și a pierdut cunoștința, iar când si-a revenit, nu și-a găsit nici copilul, nici portmoneul și nici telefonul mobil.


Ulterior, ancheta a constatat că moartea copilului a survenit după mai multe lovituri în cap. Testat la detectorul de minciuni, tatăl copilului a recunoscut, că, împreună cu concubina sa, au ucis în bătaie copilul, care se învârtea printre picioare și împrăștia jucării. Pentru a ascunde urmele crimei, părinți micuțului i-au legat o piatră de gât și l-au aruncat în râu. Anchetatorii i-au reținut pe suspecți. Pe numele mamei și a concubinului său a fost deschis un dosar penal pentru omor intenționat al unui minor.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.