Caz șocant la Orhei. Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce a incendiat întâmplător mașina tatălui
Embed:
Caz șocant la Orhei. Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce a incendiat întâmplător mașina tatălui

Un copil de trei ani a ajuns la Spitalul raional Orhei cu arsuri extrem de grave după ce a incendiat întâmplător mașina tatălui. Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de astăzi în satul Mîrzaci din raionul Orhei. 

Polițiștii au stabilit că băiatul se afla singur în mașină, fără supravegherea părinților. În timp ce se juca cu chibriturile a reușit să le aprindă, iar în scurt timp flăcările au cuprins întreg habitaclul. Mama micuțului a observat fumul dens și a alertat pompierii. Copilul a fost transportat la spital în stare gravă, cu arsuri pe 75 la sută din suprafața corpului.

Ulterior, din cauza complicațiilor, el a fost transferat la Spitalul clinic Republican pentru copii "Emilian Coțaga" din Chișinău.

"Cu diagnosticul convulsie termică prin flacără de gradul doi pe o suprafață de 75 de procente și căile respiratorii. Copilul este extreme de gravă, a fost internat în secția de terapie și reanimare. Starea este extreme de gravă. Suntem foarte rezervați asupra prognosticului pe cazul dat.", a declarat ELENA PALANCIUC, vicedirector medical, Spitalului raional Orhei.


 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.