Cel mai popular talk-show din țară, "Vorbește Moldova", revine la PRIME cu noi istorii de viață care îți taie respirația, dar care sunt adevărate
Embed:
Cel mai popular talk-show din țară, "Vorbește Moldova", revine la PRIME cu noi istorii de viață care îți taie respirația, dar care sunt adevărate

Talk-show-ul "Vorbește Moldova" de la PRIME revine cu un nou sezon. Și de această dată veți fi martorii unor povești cutremurătoare și a unor istorii de viață care îți taie respirația, dar care sunt adevărate. "Vorbește Moldova" rămâne a fi o platformă unde eroii emisiunii vor fi cu adevărat ascultați și auziți de un număr impunător de oameni, capabili să-i ajute. Prima emisiune va fi difuzată în data de 1 septembrie, de la ora 20:00, doar la PRIME.

De săptămâna viitoare, cu forțe noi și povești emoționante, emisiunea "Vorbește Moldova" revine în casele telespectatorilor.

"Ne-a fost dor de telespectatorii noștri, dar să știți că nu am pierdut timpul. Am lucrat, am căutat și selectat foarte multe povești interesante și palpitante, emoționante și chiar unele șocante. Printre ele sunt și cazuri de rezonanță despre care a vorbit toată lumea, de exemplu cazul bebelușului găsit în câmp, dar sunt și foarte multe povești despre care publicul încă nu știe."

Pentru mulți dintre eroii emisiunii, "Vorbește Moldova" este ultima instanță.

"În fiecare emisiune din noul sezon, pe care o veți privi, vom încerca să soluționăm problema, să oferim toate pârghiile necesare, tot ajutorul nostru, al celor care realizează emisiunea și ajutorul experților noștri fără de care emisiunile nu ar fi bune."

Echipa emisiunii "Vorbește Moldova" i-a îndemnat pe oameni să aibă curaj să vorbească.

"Mă bucur foarte mult că putem ajuta eroii noștri. Știu că aceste cazuri, deseori, au avut o continuitate și un final fericit doar pentru că oamenii au venit la noi în platou. Potențialii noștri eroi, să nu vă temeți să vorbiți, oriunde, nu neapărat în platoul nostru. Să știți că tăcerea nu este o soluție. Vorbiți și veți fi auziți."

"Fiecare nedreptate cu care vă confruntați trebuie soluționată, nu trebuie să o ascundeți. Puteți să o faceți la noi în emisiune sau în altă parte, ambele variante sunt bune. Noi oferim oamenilor o platformă unde vor fi auziți de un număr mai mare de persoane care îi vor putea ajuta."

Vorbește Moldova, emisiuni noi, din 1 septembrie numai pe PRIME.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.