Cel mai tare show din țară "Roata Norocului" a revenit la PRIME cu un nou sezon! Ce surprize ne-au pregătit producătorii
Embed:
Cel mai tare show din țară "Roata Norocului" a revenit la PRIME cu un nou sezon! Ce surprize ne-au pregătit producătorii

Filmările pentru cel mai tare show din țară "Roata Norocului" de la PRIME sunt în toi. Primii participanți și-au pus deja norocul la încercare, iar așteptările au fost pe măsură. Emoțiile ating cote maxime nu doar în platou, dar și în culise, acolo unde i-am surprins pe câțiva protagoniști ai emisiunii în timp ce se pregăteau să-și înfrunte adversarii.

"Îmi plac jocurile de cultură generală și Roata Norocului este unul dintre ele. De aceea l-am așteptat foarte mult. Mi-a plăcut că totul este viu, prezentatorii, participanții, absolut tot."

"Chiar l-am așteptat cu multă plăcere, a fost foarte interesant și destul de frumos. Îmi place să particip la astfel de jocuri și le privesc întotdeauna și eram în pielea fiecărui concurent și am încercat și eu."

"Am o plăcere față de Dan Negru și de Anastasia Fotachi. Sunt niște persoane foarte atractive, interesante și conduc emisiunea foarte interesant. Am o plăcere mereu să privesc și întrebările sunt foarte interesante."


Realizatorii emisiunii "Roata Norocului" spun că participanții vor avea parte de multe surprize. Cei mai isteți vor pleca acasă cu premii valoroase.

"Avem lucruri noi, avem lucruri interesante. Avem concurenți spectaculoși veniți din Moldova, dar nu doar din Moldova. O să vă placă. Stați pe Roata Norocului.Cel mai mare game quizz mondial e și în Moldova."

"Este premiul mare, chiar automobilul din platou. Ca să câștigi acest automobil trebuie și să muncești un pic la Roata Norocului, dar avem tot felul de electrocasnice, avem premii bănești, avem multe emoții, hai să zicem și asta."

"Roata norocului" este un game show în care trei concurenți se întrec în a descoperi un cuvânt sau un puzzle de cuvinte ascuns pe panou cu scopul de a acumula puncte, cu cât mai multe puncte cu atât mai multe șanse la premiu mare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.