Cercetat penal pentru omor. Un tânăr din Roșcani a ucis cu deosebită cruzime o bătrână
Embed:
Cercetat penal pentru omor. Un tânăr din Roșcani a ucis cu deosebită cruzime o bătrână

Caz șocant în satul Roșcani, raionul Strășeni. O bătrână a fost violată, iar apoi ucisă în bătaie de către un tânăr din localitate. Crima a fost comisă marți seara. Zeci de polițiști au căutat suspectul care se ascundea într-o pădure din apropierea satului. Ieri seară, bănuitul, care era înarmat cu o armă de vânătoare deținută ilegal, a fost încătușat de polițiști. 

Tânărul de 24 de ani se întorcea de la lucru, iar pe drum s-a certat cu o vecină de 65 de ani. Fiind în stare de ebrietate, el a târât bătrâna într-o casă părăsită, a violat-o și a bătut-o până a omorât-o. Suspectul a trecut pe acasă de unde și-a luat arma de vânătoare deținută ilegal și a fugit în pădure. Poliția l-a căutat două zile. 

"Asupra lui a fost ridicată arma din dotare, care nu o deținea legal de model TUZ. Și în plus trei cartușe, care presupunem intenționa ori să aplice arma în cazul reținerii, ori să se sinucidă", a spus șeful Poliției Criminale a IP Strășeni, Marin Constantin.

Suspectul și-a recunoscut vina.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit miercuri dimineața de câțiva copii, care se jucau în apropiere.
Îngroziți de cele văzute, adolescenții au alertat vecinii și rudele victimei. Apropiații povestesc că femeia era atât de mutilată încât cu greu au recunoscut-o.

"Se vede lacul de sânge, cum a târât-o pe ea acolo și aruncată cu picioarele în sus. De aici, am stat și m-am uitat numai la fața strașnică și m-am dus pentru că nu știam că e ea. Nici mahala nu a recunoscut-o", a precizat cumnata victimei, Galina Țurcan.

În seara crimei, femeia a fost văzută de vecini în timp ce rupea iarbă pentru animale în curtea părăsită. Oamenii spun că nu au auzit nimic suspect.

Pe numele suspectului a fost inițiată o cauză penală pentru omor cu deosebită cruzime și viol. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă detenție pe viață. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.