Ceremonie emoționantă în Ucraina. Un băiat de 10 ani, bolnav de cancer, a fost făcut polițist pentru a i se împlini visul
Embed:
Ceremonie emoționantă în Ucraina. Un băiat de 10 ani, bolnav de cancer, a fost făcut polițist pentru a i se împlini visul

Ceremonie emoționantă în Ucraina. Un copil de 10 ani, bolnav de cancer cerebral în ultimul stadiu, a fost primit simbolic în rândurile ofițerilor de patrulare de la Cernăuți.  Povestea copilului, care își dorește să fie polițist, i-a impresionat pe oamenii legii din toată țara, iar aceștia i-au îndeplinit visul.


Sașa stă împreună cu mama sa la un centru din Cernăuți, pentru că doctorii din Kiev au spus că nu mai are nicio șansă și nu vor să-l mai "tortureze" prin chimioterapie.

"L-am întrebat la ce visează, ce îl va face fericit și îl va face să zâmbească. El a răspuns într-un cuvânt: poliție. Polițiștii sunt idolii săi. El a spus că va fi cu siguranță unul dintre ei când va crește. Ne-a emoționat foarte mult acest lucru, pentru că înțelegem că el nu va deveni polițist."

Copilul nu mai poate vorbi, mănâncă printr-un tub, iar jumătate din corpul său este paralizat. Acesta scrie cu ajutorul unui gadget.

"Poate că vreun doctor minune îi va vedea povestea și ne va da speranță. Suntem gata să facem totul pentru a nu-l lăsa pe acest băiat luminos să plece. Este un copil minunat."

Câțiva voluntari au relatat povestea lui Sașa pe rețelele de socializare, iar zeci de oameni ai legii din Cernăuți și Ivano-Frankovsk i-au răspuns. Polițiștii l-au întâmpinat cu aplauze și au făcut un ritual de inițiere pentru a-l primi în rândurile lor pe băiat. Micul polițist a ales apoi mașina în care a avut prima sa misiune. În operațiune au fost implicate toate vehiculele disponibile și utilizate de către departamentul de patrulare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.