Chișinău: O minoră de numai 12 ani s-a aruncat în gol de la etajul patru
Chișinău: O minoră de numai 12 ani s-a aruncat în gol de la etajul patru
Chișinău: O minoră de numai 12 ani s-a aruncat în gol de la etajul patru

S-a certat cu părinții și a decis să-și pună capăt zilelor. O minoră de 12 ani s-a aruncat ieri seară de la geamul apartamentului în care locuia, situat la etajul patru. Fata a fost internată în stare gravă, iar medicii spun că minora urmează să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale.

"S-a ales cu multe traumatisme. Contuzia organelor abdominale, contuzia cerebrală, fracturi a claviculei pe stângă, fracturi a femurului pe dreapta, fracturi a oaselor nazale. Starea ei este foarte gravă", a menționat purtătorul de cuvânt spitalul "Valentin Ignatenco", Tatiana Stoicev.

Potrivit poliției, fata s-a certat cu părinții și a decis să se arunce de la etajul patru.

Vecinii spun că au auzit strigăte și plânsete.

"Persoanele care ajung să facă asemenea lucruri nu o fac din senin pentru că odată cineva le-a reproșat anumite lucruri, ăsta e un element care se acumulează în timp", a declarat psihologul, Ana Niculăeș.

Anul trecut s-au înregistrat peste 130 de tentative de suicid în rândul tinerilor. În peste 100 de cazuri au încercat să-și pună capăt zilelor fete, iar în aproape 30 de cazuri au fost băieți. Cel mai des încearcă să se sinucidă minori cu vârsta cuprinsă între 13 și 16 ani

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.