Clienți "aburiți" la o saună din Capitală. Un grup de persoane ar fi plătit în avans ca să se odihnească, dar nu au fost lăsate să intre
Embed:
Clienți "aburiți" la o saună din Capitală. Un grup de persoane ar fi plătit în avans ca să se odihnească, dar nu au fost lăsate să intre

Scandal la o saună din Capitală. Mai multe persoane se plâng că ar fi plătit în avans pentru a se odihni aici cu prietenii, însă atunci când au venit li s-a spus că baia cu aburi este ocupată și li s-a închis ușa în nas. Culmea, după ce oamenii și-au cerut banii înapoi, angajații localului ar fi pulverizat un gaz necunoscut, pentru a-i scoate afară cu forța.

Administratorii saunei au refuzat să discute cu presa, pentru a spune de ce le-au făcut rezervări mai multor grupuri de oameni la aceeași oră.

Printre păgubiți este și Iana Rață care, aseară, urma să-și sărbătorească în această saună ziua de naștere. Tânăra spune că, în ajun, a rezervat baia cu aburi și a plătit un avans de 600 de lei. Când a venit, însă, împreună cu invitații săi în local a aflat cu stupoare că acesta este ocupat și că trebuie să aștepte. 

Tânăra afirmă că la recepție s-a întâlnit cu un alt grup de persoane, care ar fi rezervat sauna pentru aceeași oră.

Culmea, când oamenii și-au cerut banii înapoi, angajații localului ar fi pulverizat un gaz necunoscut, pentru a-i scoate afară. 

Păgubiții au chemat poliția, iar atunci când s-au pomenit cu oamenii legii la ușă, angajații localului le-au propus cliențielor supărați să meargă la o altă saună, fără să mai plătească ceva. 

Directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor, Iurie Eremia, spune că administratorii acestei saune nu sunt la prima abatere. El le recomandă consumatorilor să achite pentru servicii doar după ce beneficiază de acestea.

Patronii saunei riscă o amendă de până la 42 de mii de lei, pentru escrocherie.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.