Complex sportiv MODERN la Rezina
Embed:
Complex sportiv MODERN la Rezina

Un complex sportiv modern va fi construit în orașul Rezina. Acesta va avea mai multe săli de sport, un bazin, dar și un stadion. Mai mult, în incinta centrului va fi construit și un hotel, pentru sportivii din alte regiuni. Astăzi, autoritățile au pus prima piatră la temelia construcției.

Complexului sportiv va fi gata peste trei ani. Antreprenorul spune că până la sfârșitul anului
va fi construit stadionul, cabinele de schimb și cele de duș.

"Pe acest teren s-a excavat aproximativ 20 de mii de cuburi de pamânt, s-au trasat nivelele. Pe acest loc vor fi construite tribunele vestiarele, dușurile", a afirmat antrenorul, Liviu Jitari.

Viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Anatolie Zolotcov, susține că acest complex sportiv va fi unul dintre cele mai moderne din țară.

"Noi vom monitoriza de la prima piatră care a fost pusă și până la finisarea lucrărilor. Este un complex contemporan care include nu numai stadionul, dar și piste de alegare, hotel și palat al sporturilor", a spus viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Anatolie Zolotcov.

Tinerii din Rezina sunt încântați de proiect.

"Foarte mult mă bucur deoarece eu îmi doream foarte mult acest stadion. Iubesc joaca aceasta minunată, fotbalul. Și nu cred că doar eu îl iubesc dar și toți copiii de aici".

"În Rezina avem un teren de minifotbal dar vrem și pe acesta să-l avem pentru cei mai mari".

Pentru realizarea proiectului sunt necesare aproximativ 72 de milioane de lei. Prima tranșă de bani, de circa 9 milioane a fost acordată de Consiliul raional Rezina.

Sursa Foto: brasovultau.ro

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.