Concert de excepție la Chișinău. Cu ocazia celei de-a 55-a aniversare a sa, celebrul interpret rus va cânta pentru publicul din Moldova
Embed:
Concert de excepție la Chișinău. Cu ocazia celei de-a 55-a aniversare a sa, celebrul interpret rus va cânta pentru publicul din Moldova

Celebrul artist rus Grigori Leps va susține un concert de excepție la Chișinău. Spectacolul, dedicat celei de-a 55-a aniversări a interpretului, va avea loc sâmbătă, la Palatul Național.

Cântărețul va fi însoțit de o echipă formată din 16 persoane, printre care medicul său personal, care îl va supraveghea pe toată durata concertului. 

Interpretul are cerințe foarte mari. Vor fi tobe, clape și amplificatoare speciale. Suntem nevoiți să aducem câteva din Ucraina pentru că cele pe care le avem nu ajung, a spus organizatorul concertului, Dumitru Sergheev.

Grigori Leps va cânta pentru publicul de la Chișinău cele mai cunoscute hituri ale sale, printre care: Я уеду жить в Лондон, Вьюга și Самый лучший день.

Vor fi multe lumini, ecrane. Totul va fi organizat după cerințele pe care le are artistul referitor la show-ul său. Concertul va arăta ca cele organizate în alte țări, a mai adăugat organizatorul concertului, Dumitru Sergheev.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, la ora 19:00. Un bilet la concert costă între 600 și 2.600 de lei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.