Corpul neînsuflețit al unui nou-născut a fost găsit aseară la o uzină, pe o linie de sortare a deșeurilor. Oamenii legii au inițiat un proces penal
Embed:
Corpul neînsuflețit al unui nou-născut a fost găsit aseară la o uzină, pe o linie de sortare a deșeurilor. Oamenii legii au inițiat un proces penal

Oamenii legii au inițiat un proces penal și sunt în căutarea femeii care a născut bebelușul găsit aseară la o uzină de sortare a deșeurilor. Corpul neînsuflețit al copilului a fost descoperit în stare de putrefacție de către angajații uzinei, iar după examinare, medicii legiști au depistat că este vorba despre un băiețel.

Poliția a fost alertată aseară, în jurul orei 18:00, de către angajații uzinei. După cercetările efectuate la fața locului, corpul neînsuflețit al nou-născutului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală. Specialiștii urmează să stabilească în ce circumstanțe a fost adus pe lume bebelușul, dar și cauza exactă a decesului. Muncitorii de la uzină au refuzat să discute cu echipa noastră de filmare.

"Deci așa, domnilor! Toată informația se află la Inspectoratul de Poliție Ciocana, aici nimic nu veți găsi, merge munca zilnică. Cei care au lucrat aseară nu sunt astăzi la muncă pentru că este o altă tură, ei vor fi peste două zile, așa că aici nimic nu este."

Oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească identitatea femeii care a adus pe lume copilul. Psihologii susțin că, cel mai probabil, în spatele acestui abandon s-ar ascunde o depresie postnatală sau o situație financiară precară.

"Mai mult mă duce gândul că mama ar fi o femeie în toată firea care mai are copii, starea economică este rea, iar acum în contextul pandemiei este foarte dificil la persoanele care nu lucrează or în general nu are soț. După cum știm, de cele mai multe ori la baza abandonului stă depresia, abandonul personal... frica, anxietate poate și dispreț, frustrare față de sine."

În luna ianuarie a acestui an, o femeie și-a abandonat bebelușul într-un cărucior dintr-un bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Iar în luna iulie, o femeie și-a abandonat copilul nou-născut într-o podgorie din raionul Nisporeni. În ambele cazuri, copiii au fost găsiți vii de către trecători.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.